Poze rare. Cum arăta Melania Trump în adolescență! Soția lui Donald Trump a fost model de la 16 ani

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/01/2020, 10:55
Poze rare. Cum arăta Melania Trump în adolescență! Soția lui Donald Trump a fost model de la 16 ani
Cum arăta Melania Trump în adolesență când și-a început cariera de model. Sursa foto: Hepta.ro

Melania Trump, soția lui Donald Trump, a început să lucreze ca fotomodel încă de la o vârstă fragedă. De origine slovacă, soția președintelui american a pozat pentru reviste de modă încă de la 16 ani, iar mai târziu s-a lăsat fotografiată în ipostaze inedite, nedemne pentru o Primă Doamnă. 

Soția lui Donald Trump și-a început cariera de model la 16 ani

Fotografii noi cu Melania Trump, prima doamnă a statului american, au ieșit la iveală. Soția lui Donald Trump a fost descoperită în adolescență de unul dintre cei mai importanți fotografi din Slovenia. Stane Jerko i-a propus Melaniei în anul 1987 să pozeze pentru el, iar Melania a acceptat fără să stea pe gânduri. VEZI IMAGINILE AICI

Fotograful își amintește că a descoperit-o pe Melania Trump, fostă Knauss, la vârsta de 16 ani, în timpul unei prezentări de modă. Soția președintele american nu defila pe podium, ci o aștepta pe una dintre prietenele sale să termine. Acela a fost momentul în care Melania Trump și-a început cariera de fotomodel.

„Ochiul meu de fotograf profesionist meeu în căutare de noi fete pentru a fotografia, pentru modă, pentru reclamă, a observat-o rapid pe fata această înaltă, zveltă, cu o fizionomie bună și cu picioare lungi”, a declarat fotograful Jerko în timpul unui interviu acordat Univision, informează atchuup.com

Melania Trump și-a pierdut repede entuziasmul pentru modă

Fotograful sloven a mai povestit că imediat cum prietenii săi din lumea modei au văzut imaginile cu Melania au început să o sune pentru diverse prezentări de modă. Viitoarea soție a lui Donald Trump a urmat un curs de modelling în toamna lui 1988 și a pozat pentru mai multe reviste de modă.

Prima Doamnă a Americii s-a plictisit repede de defilări și modă. Melania și-a pierdut entuziasmul pentru modă după numai două sezoane. Stane Jerko a mai povestit că aceasta și-a dorit mereu să părăsească țara natală, ceea ce a și făcut în cele din urmă mutându-se la Ljubljana.

„Știa mereu că va pleca din Sevnica (Slovenia) pentru că era prea mică pentru ea. Voia să meargă la Ljubljana. Acesta a fost principalul ei scop. Este un oraș mare pentru cei de aici”, a mai adăugat fotograful care a descoperit-o pe Melania Trump, potrivit sursei menționate.

Soția lui Donald Trump, fotografii nud nedemne pentru Prima Doamnă

Melania Trump „s-a remarcat” de-a lungul vieții sale și datorită pictorialelor nud pe care a început să le facă imediat după anul 1995. Lipsa ei de inhibiții, cât și de haine arată o roșcată cu formele la vedere care își acoperă cu mâinile doar zona intimă.

Doar 25 de ani avea soția lui Donald Trump când a ales să pozeze goală pentru fotograful Ale de Basseville, într-un studio din Manhattan. Imaginele au făcut deliciul bărbaților fiind realizate pentru revista „Max”. Melania nu a fost deloc o persoană pudică și a știut mereu ce să facă pentru a ajunge pe culmea succesului.

„Melania a fost super mişto şi are o personalitate fantastică, a fost foarte de treabă cu mine. Cred că e important să dezvălui frumuseţea şi libertatea unei femei şi sunt foarte mândru de pozele astea pentru că celebrează frumuseţea Melaniei”, a declarat Basseville pentru The New York Post, relatează okmagazine.ro.

  • 2005, anul în care Melania și Donald Trump s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă din Mar-a-Lago, Florida
  • 24 ani este diferența de vârstă dintre președintele american și soția sa. Donald Trump are 73 de ani
  • 10 ani are fiul lui Donald și al Melaniei Trump, Barron

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×