Povestea tulburătoare a Isabelei, fetița de la Visuri la Cheie, crescută de bunicul Petre

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/10/2019, 08:33
Povestea tulburătoare a Isabelei, fetița de la Visuri la Cheie, crescută de bunicul Petre
Echipa Visuri la Cheie a ajuns la Brănești, în județul Ilfov, unde o casă nouă a fost ridicată pentru Isabela și bunicul ei. Sursa foto: avantaje.ro

Emisiunea „Visuri la Cheie” difuzată la Pro TV, le oferă oamenilor o casă nouă și un nou început, dar aduce în prim-plan și povești de viață tulburătoare. În ediția de miercuri, 23 octombrie, povestea Isabelei și a bunicului de 80 de ani care o crește singur a impresionat până la lacrimi.

Isabela, o fetiță de 9 ani din Ilfov, este crescută de bunicul Petre de la vârsta de 1 an

Echipa „Visuri la Cheie” a ajuns în localitatea Brănești din județul Ilfov, unde Petre Gorodetzchi își crește singur nepoata de 9 ani, Isabela, după ce mama acesteia a abandonat-o la vârsta de doar un an. Dragoș Bucur și specialiștii în domeniul construcției și renovării au rămas impresionați de povestea de viață a copilei. Bătrânul și fetița de 9 ani locuiesc într-o casă de chirpici, în două camere, o bucătărie cu pereții crăpați și un tavan care stă să cadă.

Petre este singurul sprijin al fetiței de 9 ani după ce mama a vrut să o dea la orfelinat. Bătrânul de 80 de ani spune că nu mai știe nimic de fiica sa, mama copilei, dar nici nu ar vrea să știe. Petre mai are și un băiat, dar nici acesta nu se interesează de soarta bătrânului. Isabela este crescută de bunic încă de la vârsta de 1 ani, iar Petre Gorodetzchi este pentru fetiță și mamă și tată.

„Am doi copii, un băiat și o fată, care nici nu știu de mine. Nici eu nu vreau să știu de ei, mai ales de mama Isabelei, nici nu știu pe unde e, ce face. M-au supărat rău de tot. De ce am ajuns aici cu Isabela? Au vrut s-o lase la maternitate, s-o dea! Au vrut s-o vândă! E fata mea acum. Poate fără ea n-aș fi rezistat atât”, spune bătrânul de 80 de ani din județul Ilfov.

Echipa Visuri la Cheie a ajuns la Brănești, în județul Ilfov
Isabela (9 ani) este crescută de bunicul Petre în vârstă de 80 de ani. Sursa foto: visurilacheie.protv.ro

Echipa „Visuri la Cheie” a avut o misiune grea, construirea unei case noi

Echipa „Visuri la Cheie” din care fac parte prezentatorul Dragoș Bucur, designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Laura Boghiu și Omid Ghannadi au luat decizia de a ridica o casă nouă pentru Isabela și bunicul ei. Constructorii și voluntarii au avut nevoie de ajutor pentru a termina casa la timp, dar rezultatul a meritat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×