Povestea impresionantă a unei femei care a fost declarată moartă: ”Dumnezeu a avut milă de mine”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
25/02/2020, 14:21
Povestea impresionantă a unei femei care a fost declarată moartă: ”Dumnezeu a avut milă de mine”
O femeie declarată moartă a revenit la viață după 10 ore. Sursa foto: dailymail.co.uk

O femeie în vârstă de 83 de ani care a lucrat în tinerețe ca asistentă medicală a fost găsită de paramedicii din Ucraina fără semne vitale. Cadrele medicale sosite la locuința bătrânei au declarat decesul, însă câteva ore mai târziu s-a întâmplat un lucru la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

O femeie declarată moartă a revenit la viață câteva ore mai târziu

Moartea ne poate luam pe nepregătite, însă o femeie din Ucraina poate spune cu mâna pe inimă că a primit o a doua șansă. Ksenia Didukh este o femeie în vârstă de 83 de ani din Ucraina la domiciliul căreia familia a chemat ambulanța pentru că aceasta nu mai prezenta semne vitale.

Paramedicii care s-au deplasat la locuința femeii care a lucrat ca asistentă medicală au declarat că bătrâna nu mai avea puls și au întocmit cerificatul de deces. Câteva ore mai târziu familia a început să facă pregătirile pentru înmormântare, însă Ksenia era departe de a fi în lumea de apoi.

Fiica bătrânei a observat că era caldă și a sunat la ambulanță

Fiica fostei asistente medicale din Ucraina a povestit că medicii nu au mai dus-o la spital la mama sa pentru că nu mai avea puls fiind pe moarte. După ce i s-a făcut un EKG medicii au scris certificatul de deces, însă adevărul era cu totul altul.

După aproximativ 10 ore, în toiul pregătirilor pentru ziua înmormântării, Ksenia și-a recăpătat cunoștința și a fost dusă de urgență la spital. Cea care a observat că femeie este caldă a fost chiar fiica sa care a sunat imediat la ambulanță, iar bătrâna a fost dusă de urgență la spital.

„Seara am atins-o pe frunte și era caldă. Era în viață. A trebuit să anulăm certificatul de deces și să-l rupem”, a mărturisit fiica femeii care a fost la un pas de a fi îngropată de vie.

Fosta asistentă medicală a povestit cum era viața „dincolo”

Evenimentul năucitor a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână, iar femeia de 83 de ani a povestit că l-a auzit pe tatăl ei decedat cum o chema. Fosta asistentă medicală a mărturisit că a văzut „regatul Raiului”, dar când a deschis ochii a văzut în jurul ei doctori îmbrăcați în alb.

„Am deschis ochii și erau oameni în alb în jurul meu. Am crezut că sunt îngeri, dar erau doctori. Se pare că Dumnezeu a avut milă de mine”, a povestit femeia, relatează Daily Mail.

„A avut loc un miracol de înviere. Dumnezeu a dat viață acestei bătrâne. Este prima dată când am văzut așa ceva”, a declarat preotul Roman Petrik care trebuia să țină slujba de înmormântare pentru această femeie care a mai primit o șansă. 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×