Povestea impresionantă a lui Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite. Tatăl său nu a fost acord să devină bucătar

Alexa Serdan   
în Chefi la Cutite
18/12/2019, 08:59
Povestea impresionantă a lui Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite. Tatăl său nu a fost acord să devină bucătar
Povestea de viață a lui Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite. Sursa foto.: cancan.ro

Cel de-al șaptelea sezon al emisiunii culinare „Chefi la cuţite” și-a desemnat marele câștigător. Alexandru Comerzan, concurentul din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a povestit care au fost începuturile sale în bucătărie, mulțumită cărora acum a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro. 

Tatăl lui Alexandru Comerzan nu a fost de acord cu meseria aleasă de fiul său

Alexandru Comerzan este marele câștigător al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1. Tânărul este originar din Chișinău, dar la vârsta de 15 ani a plecat în Italia alături de familie unde a stat 14 ani. Alexandru a povestit în emisiune începuturile sale în bucătărie, dar și faptul că tatăl său nu a fost de acord cu această meserie.

Câștigătorul a mărturisit că și-a ales meseria de bucătar după ce a văzut o emisiune culinară la TV. Tatăl lui Alexandru nu a fost de acord pentru că și-ar fi dorit ca fiul său să devină medic sau avocat.

 „Am plecat în Italia în 2003 cu părinţii în Italia. Trebuia să-mi găsesc o meserie, iar într-o zi mă uitam la televizor şi am văzut un bucătar care a pregătit o farfurie care mie mi-a plăcut foarte mult şi i-am zis mamei că asta vreau şi eu să devin, bucătar. 

Câștigătorul Chefi la cuțite lucrează ca ajutor de bucătar în Chișinău

Tata nu prea a fost de acord, pentru că a crescut într-o epocă în care toţi se uitau la doctori şi la avocaţi ca la Dumnezeu. Bucătarul cine era? Nu era nimeni! În ziua de azi bucătarii au un alt statut. Cred  că şi tata e mândru de mine“, a declarat câştigătorul emisiunii culinare de la Antena 1, scrie adevarul.ro.

Tânărul lucrează în momentul de față ca ajutor de bucătar la un restaurant din Chișinău, dar a mărturisit că începuturile sale nu au fost tocmai ușoare. „Primii ani în restaurant am curăţat spanac, cartofi, morcovi, după care, cu stăruinţă, încet, încet m-am ridicat până la ajutor de şef bucătar“. 

În plus, Alexandru Comerzan mai spune că nu are foarte mulți prieteni pentru că are un stil foarte dur în bucătărie. Tot el spune că se aseamănă foarte mult cu Stalin.

„În bucătărie trebuie să fie un regim de-al lui Stalin. Da, recunosc, sunt Stalin în bucătărie“, a mai adăugat câștigătorul „Chefi la cuțite” pentru sursa menționată.

Alexandru Comerzan, în culmea fericirii după primirea premiului

Câștigătorul i-a mulțumit lui Cătălin Scărlătescu, din a cărui echipă a făcut parte, pentru încrederea acordată, cât și pentru cuțitul de aur primit în emisiune.

„Am reuşit! Din punct de vedere profesional, cred că e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Sper ca familia mea să fie mândră de ce am realizat. Lui chef Scărlătescu îi mulţumesc pentru încredere, pentru cuţitul de aur, pentru experienţa avută împreună.

Sper să fie mândru de mine. Eu sunt foarte mândru de el“, a declarat câştigătorul „Chefi la cuţite“ de la Antena 1.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×