Poveste impresionantă! O fetiță din Bistrița a înviat la propria înmormântare

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/04/2019, 12:52
Poveste impresionantă! O fetiță din Bistrița a înviat la propria înmormântare GALERIE FOTO
Povestea unei fete de 20 de ani care a înviat la înmormântarea sa a devenit virală.

Caz cutremurător la Bistrița! În ultimele zile, pe rețelele de socializare circulă o poveste de necrezut. Cu toate acestea, nimeni nu știe dacă este adevărat. Totul a pornit de la o fată de doar 20 de ani, necăsătorită, a făcut un copil cu un țăran, conform gânduridinierusalim.  Pentru că îi era rușine de părinții săi, a ucis copilul mai devreme de a se naște. Fiind rușinată și de preotul satului, nu a mărturisit nimănui marele păcate ale desfrânării și al uciderii.

Poveste impresionantă a unei fete de 20 de ani din Bistrița! Fata a înviat

O poveste halucinantă a unei fete din Bistrița a devenit virală zilele acestea. Tânăra avea 20 de ani și a făcut un copil cu un țăran din satul său. Acesteia i-a fost rușine de păcatul desfrânării, așa că și-a omorât copilul înainte de a se naște. De asmenea, aceasta nu a povestiti nici măcar preotului păcatele. Fata plângea zi și noapte și se ruga neîncetat ca Maica Domnului să-i ierte păcatele. „După câțiva ani, fata s-a îmbolnăvit și a murit. A treia zi a venit preotul și mult popor și s-a început slujba de înmormântare. După terminarea trisaghionului și a praznicului în familie, pe când să pornească cu moarta spre biserică, iată că se deșteptă răposata, mișcă puțin capul și începe a striga:

– Părinte, părinte, vino încoace… nu te teme! Cu sfinția ta am treabă… Eu am făcut un păcat mare în viață și m-am rușinat să-l spovedesc. Dar pentru că am avut evlavie la Maica Domnului, ea s-a rugat pentru mine înaintea Mântuitorului și mi-a trimis sufletul în trup, ca să-mi spovedesc păcatul pe pământ, căci pe pământ l-am făcut…” 

O fată din Bistrița a înviat
O fată din Bistrița a înviat

„Cum este dincolo, nu pot să vă spun”

După cele auzite, toată lumea s-a retras afară, moment în care fata a mărturisit toate păcatele pe care le avea pe suflet. „– Cum este dincolo? Ce ai văzut acolo? Ai văzut fericirea raiului? Dar muncile raiului?

– Cum este dincolo, nu pot să vă spun. Atât vă pot spune, că așa cum este aici, pe pământ, unde fiecare este scris la primărie cu tot ce are, tot așa și dincolo, fiecare este scris cu tot ce a făcut, bun sau rău… Vă rog cu lacrimi, să fiți spovediți fiecare de toate păcatele, că ce se dezleagă pe pământ, se dezleagă și în cer… Dincolo nu mai este pocăință și nici Maica Domnului nu se roagă pentru păcătoși. Tot ce ați făcut pentru mine, rugăciuni și pomană sunt primite. Continuați! Și a adormit din nou răposata.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×