Polițista care a făcut amor în timp ce copilul ei a murit sufocat în mașina este gravidă din nou

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
23/03/2019, 14:42
Polițista care a făcut amor în timp ce copilul ei a murit sufocat în mașina este gravidă din nou GALERIE FOTO
Politista care si-a lasat copilul sa fie ucis de caldura este insarcinata

Polițista din Statele Unite ale Americii care s-a iubit cu șeful ei, în timp ce fetița sa de doar 3 ani murea de căldură în mașină va deveni din nou mămică! Totul s-a petrecut după gratii, unde a și primit vestea căva deveni mamă pentru a doua oară.

Copilul ucis de căldură, uitat de mama sa în mașină, la 40 de grade Celsius

Avocatul lui Cassie Barker, ajunsă la vârsta de 29 de ani, a spus că femeia va naște copilul, apoi îl va oferi spre adopție unei familii care vrea să înfieze un copil. Cassie Barker a pledat vinovată în fața judecătorilor pentru moartea fiice sale în vârstă de 3 ani, care și-a găsit sfârșitul în mașina de patrulare a mamei sale.

”Va naște în închisoare, la fel ca foarte multe alte femei. După ce va da naștere, Cassie Barker se va întoarce la închisoare. Femeia nu mai este aceeași, de când i-a murit fiica”, a spus avocatul Damian Holcomb.

Politista a spus ca va da copilul spre adoptie

Cassie Barker își va da cel de-al doilea copil spre adopție

Tragedia s-a petrect în anul 2016, după ce Cassie Barker a ieșit din tură. Femeia a mers acasă și a luat-o pe fiica sa, Cheyenne, la o plimbare. Femeia a plecat însă de acasă cu un singur gând în minte: să se vadă cu șeful ei, cu care avea o relație amoroasă de mai multă vreme.

Femeia a ajuns la șeful ei acasă, a lăsat copilul prins în centură, cu geamurile închise, cu aerul condiționat pornit, la 40 de grade Celsius, și a plecat să se vadă cu amantul. A intrat în casa șefului ei, unde a rămas pentru următoarele patru ore! Femeia susține că după ce a făcut sex cu șeful ei, a luat-o somnul. Lafel a făcut și amantul ei. Cei doi s-au trezit peste câteva ore, când Cassie Barker și-a adus aminte de fiica ei.

Micuța a fost găsită aproape moartă, în mașină. Mama sa a dus-o de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru copilul care a decedat la spital. Cassie Barker riscă acum 20 de ani de închisoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×