Polițist local, bătut cu bestialitate, într-o stațiune din Harghita. Cine e agresorul. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/01/2019, 15:45
Polițist local, bătut cu bestialitate, într-o stațiune din Harghita. Cine e agresorul. VIDEO
Un polițist local din Odorheiul Secuiesc a fost bătut de un afacerist, într-o stațiune din Harghita

Un polițist local în vârstă de 20 de ani din Odorheiul Secuiesc a fost bătut de bestialitate de un afacerist, într-o stațiune din Harghita. Supărarea agresorului a pornit de la faptul că omul legii îl amendase în mai multe rândul anul precedent. În urma loviturilor încasate, polițistul s-a ales cu leziuni multiple pe față și cu fracctură de piramidă nazală.

În acest moment, agresotul este cercetat în stare de libertate, judecătorii refuzând să emită mandat de arestare pe numele său. Conform unui comunicat de presă al Poliției Harghita, conflictul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Mădăraș.

Un polițist local din Odorheiul Secuiesc a fost bătut cu bestialitate, într-o stațiune din Harghita

Polițistul local, în timp ce se afla în fața unei cabane, a avut un schimb de replici cu patronul unui club, al unui bar și a unei pensiuni din zonă, Petho Attila. Afaceristul este cunoscut drept un personaj violent și, de-a lungul vremii, a fost cercetat pentru loviri și hărțuiri, însă fără să fie condamnat.

Polițist local, bătut cu bestialitate, într-o stațiune din Harghita. Cine e agresorul
Afaceristul este cunoscut drept un personaj violent

Individul, enervat pentru că a fost amendat de mai multe ori, a năvălit peste omul legii, lovindu-l cu pumnii, apoi, în momentul în care victima a căzut, și cu picioarele. Tot episodul groaznic s-a difuzat pe fundalul amenințării ”vei muri”.

Polițist local, bătut cu bestialitate, într-o stațiune din Harghita. Cine e agresorul
Petho Attila a mai fost cercetat pentru loviri și hărțuiri

Agresorul a mai fost cercetat pentru loviri și hărțuiri, fără a fi condamnat

În informarea Poliției Harghita se arată: „Victima a fost preluată de doi cunoscuţi (n.r. – doi cunoscuţi ai poliţistului), care s-au îndreptat cu un autoturism spre localitatea Izvoare, solicitând şi un echipaj de ambulanţă, însă fără a reclama iniţial agresiunea.”

Mai mult, în comunicat se arată și că: „După ce autoturismul a reuşit să plece, suspectul a continuat urmărirea şi coliziunile, până în satul Sub Cetate din comuna Zetea, după care a plecat într-o direcţie necunoscută.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×