Poliția l-a prins pe șoferul beat care a accidentat mortal o mamă și un copil pe Transfăgărășan! Conducătorul auto nu era la prima abatere

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/11/2019, 11:52
Poliția l-a prins pe șoferul beat care a accidentat mortal o mamă și un copil pe Transfăgărășan! Conducătorul auto nu era la prima abatere GALERIE FOTO
Șoferul era băut și nu avea dreptul să conducă. Sursa foto - infotrafic.ro

Poliția l-a prins pe șoferul beat care a accidentat mortal o mamă și un copil pe Transfăgărășan! Vă readucem aminte că o adevărată tragedie s-a petrecut pe DN 7C, în localitatea Cârțișoara. Un șofer în vârstă de 37 de ani a lovit cu mașina trei persoane pe trecerea de pietoni. Mai mult de atât, acesta a fugit de la locul faptei pentru că era băut bine și nici măcar nu avea permis. Din păcate, în urma impactului unul dintre copiii accidentați și mama lui au murit.

Poliția l-a prins pe șoferul beat care a accidentat mortal o mamă și un copil pe Transfăgărășan!

Conducătorul auto nu este la prima abatere, acesta fiind depistat în trafic, în urmă cu trei săptămâni, de asemenea, tot fără permis. Copilul care și-a pierdut viața suferise un traumatism cranian sever și multiple leziuni ale membrelor, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Mama lui a murit pe loc în urmă rănilor suferite. Singurul supravieţuitor al accidentului, un băiat de 14 ani, a fost transportat la Centrul Primiri Urgenţe (CPU) de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu cu un picior rupt.

„Am fost alertați în legătură cu un accident petrecut pe Transfăgărășan, pe DN 7C, în dreptul localității Cârțișoara. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție. Medicii de pe ambulanță s-au luptat minute bune să-l țină în viață pe minor, însă, din păcate, în cele din urmă au fost nevoiți să constate decesul”, au anunţat cei de la IPJ Sibiu.

Conducătorul auto nu era la prima abatere

Conform cercetărilor făcute de oamenii legii, șoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 37 de ani din Cisnădie, județul Sibiu, a pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde i-a lovit pe cei trei, după care a intrat cu maşina într-un gard. Ulterior, acesta a decis să fugă de la locul accidentului. A fost găsit a doua zi de către poliţişti. În urma verificărilor s-a constatat că şoferul nu are permis de conducere.

Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au descoperit că avea și o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult de atât, acesta era și o mai veche cunoștință, conducătorul autor fiind oprit în trafic și în urmă cu 3 săptămâni.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×