Pleacă de la Antena 3? Mircea Badea a primit o ofertă de muncă total neașteptată

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
20/10/2019, 18:49
Pleacă de la Antena 3? Mircea Badea a primit o ofertă de muncă total neașteptată
Mircea Badea a primit o ofertă tentantă din partea Laurei Codruța Kovesi. Sursa foto: romaniatv.net

Mircea Badea a povestit în ediția de joi, 17 octombrie, că a primit o ofertă de muncă surprinzătoare din partea fostei șefe DNA Laura Codruța Kovesi. Prezentatorul TV a ținut să precizeze că nu se aștepta la o asemenea propunere.

Mircea Badea a fost ofertat de nimeni alta decât Laura Codruța Kovesi

Moderatorul de la „Sinteza zilei” a mărturisit în timpul emisiunii de joi, 17 octombrie, că a primit o ofertă de muncă tentantă din partea Laurei Codruța Kovesi. Mircea Badea a declarat că fosta șefă DNA era la vremea respectivă șefa Parchetului General, adică propunerea a fost primită în urmă cu mulți ani. Prezentatorul TV de la Antena 3 urma să se ocupe pe partea de comunicare a instituției.

Fostul ministru al Justiției Robert Cazanciuc se pare că a luat parte la întâlnirea dintre Laura Codruța Kovesi și Mircea Badea. Moderatorul a fost întrebat de Mihai Gâdea ce ar răspunde dacă i s-ar propune în momentul de față aceeași funcție, dar pentru Parchetul European. „Îi zic, doamnă, putem să ne întâlnim, dar numai dacă vine și Cazanciuc, ca să păstrăm formula tradițională. Ca să pot să vă refuz în cadrul tradițional”, a fost răspunsul amuzat al lui Mircea Badea, scrie b1.ro.

Ce ar răspunde acum Mircea Badea dacă ar primi aceeași ofertă, dar pentru Parlamentul European
Laura Codruța Kovesi l-a ofertat pe Mircea Badea pe vremea când era șefa Parchetului General. Moderatorul ar fi lucrat la partea de comunicare a instituției. Sursa foto: caleaeuropeana.ro

Mircea Badea a avut o ieșire furioasă legat de gratuitatea studenților la călătoriile cu trenul

„Eu nu vreau să plătesc pentru studenți. Să se ducă dracului la muncă! Ce ziceți de asta? La muncă? Îi învățați milogi de tineri. Vrei să mergi cu trenul? Foarte bine, plătește-ți biletul! De ce să-i plătesc eu bilet studentului ca apoi să mai și scuipe?! Marș, tu, la muncă!”, a răbufnit Mircea Badea, la „Sinteza zilei”, într-un dialog purtat cu fostul europarlamentar PSD Maria Gabriela Zoană.

„Am făcut facultatea în șapte ani, pentru că a trebuit să mă duc la muncă. Accesul liber la educație e pe bani, ca-n America, te duci și muncești, iei bani, plătești. Dacă nu duc ăștia la muncă, nu o să avem (2.000 de dolari salariu minim pe economie n.r.), dacă stau cu mâna întinsă, să ni se dea, să ni se facă. Mie nu mi-a dat nimeni un capăt de ață, nu m-a trimis nimeni nici la mare, nici la munte, am muncit de mi-a băngănit capul, am învățat de mi-a băngănit capul, a trebuit să mă mut de la Facultatea de Matematică, pentru că munceam și nu mai aveam timp să mă duc la cursuri, la Facultatea de Cibernetică, am dat, într-o singură lună, cu emisiune zilnică de trei ore, 26 de diferențe, de examene, nu mi-a dat nimeni un capăt de ață. Studentul, la muncă! Vă e milă de cineva, dați bani din banii dvs, nu din ai mei”, a completat moderatorul Badea subiectul gratuităților pentru studenți, potrivit dcnews.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×