Planul secret al lui Selly, de la 5 Gang. Şi-a investit toţi banii într-un film care apare de Crăciun

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/10/2019, 14:42
Planul secret al lui Selly, de la 5 Gang. Şi-a investit toţi banii într-un film care apare de Crăciun GALERIE FOTO
Vloggerul Selly a făcut un film în care joacă rolul principal

Cel mai cunoscut vlogger din România, Selly, s-a făcut actor! Tânărul care are peste două milioane de abonați pe YouTube și-a pus în minte să facă un film și chiar l-a făcut, după cum a declarat chiar el pentru libertatea.ro.

Vloggerul Selly a făcut un film în care joacă rolul principal

„Tocmai am terminat un film, un lungmetraj care va ieși în cinema de Crăciun. Se investesc foarte mulți bani în proiectele astea, iar pe lângă bani, mult timp se investește în a alege locațiile potrivite. E un proces extrem de greu, mai ales când mai ai și de lansat piese, de făcut vloguri”, a povestit Selly.

Filmul este bazat pe fapte reale, trăite, povestite și puse în scenariu chiar de membrii trupei sale, 5 Gang.  „E o comedie. Am ales Crăciunul ca temă pentru că 5 Gang s-a lansat acum doi ani de Crăciun și are sens în povestea asta. Am vrut să facem o comedie ușoară, la care să râdă atât fanii noștri, cât și oamenii mai mari. E o comedie de familie, să zic așa. Cred că o să prindă pentru că este autentică. Spune povestea noastră și prezintă chimia dintre noi”.

Vloggerul Selly a făcut un film în care joacă rolul principal
Vloggerul Selly a făcut un film în care joacă rolul principal, iar regizor este Matei Dima, de la BroMania

Toată lumea din fața și spatele camerelor de filmare, la primul lungmetraj

Cel care a pus totul în scenă este nimeni altul decât Matei Dima, de la BroMania, care și-a făcut astfel debutul ca regizor de lungmetraj.

„Am avut o mică parte și în producție, o mică parte și în regie, dar eu am fost actor. Ăsta a fost scopul meu principal. Filmul este în regia lui Matei Dima, iar echipa care a lucrat la film este la primul proiect cinematografic. Toți au mai lucrat pentru spoturi publicitare sau chestii mai micuțe, dar este prima dată când fac un film. Pentru o echipă de debutanți și un regizor debutant și niște actori, o să vedeți că rezultatul o să vă impresioneze”, a completat tânărul.

Tânărul Selly și echipa sa nu a apelat la ajutorul statului pentru realizarea peliculei respective, ci s-au bazat mai mult pe propriul buzunar.

„Nu am vrut să ne bazăm nici pe CNC, nici pe alte surse de finanțare de la stat, pentru că noi credem că avem o comunitate puternică în online și credem că profitul nu este cea mai importantă chestie. Noi facem filmul ăsta pentru că înglobează perfect cine suntem, ce facem. Eu de când m-am apucat de YouTube, de 7 ani, mereu mi-am dorit să fac o chestie cu o echipă mare, cu zeci de oameni, să fac filme. Pentru mine să fiu rolul principal într-un film, să iau parte la producție este un vis împlinit”, ne-a mai declarat Selly.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×