Plăcerea ascunsă a Andreei Esca. A fost fotografiată într-o ipostază neașteptată într-un mall din București

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/10/2019, 17:36
Plăcerea ascunsă a Andreei Esca. A fost fotografiată într-o ipostază neașteptată într-un mall din București
Andreea Esca a savurat o înghețată delicioasă după ce a colindat magazinele cu haine. Sursa foto: unica.ro

Andreea Esca este prezentatoarea știrilor de seară de la postul de televiziune Pro TV, dar și o femeie foarte frumoasă. Jurnalista are pofte diverse ca oricare alt om, dar a fost văzută mâncând în public foarte rar. De data aceasta, Andreea Esca a fost surprinsă într-un mall din București într-o ipostază neașteptată. 

Andreea Esca și-a făcut plăcerile într-un mall din Capitală

Andreea Esca (47 de ani) are o siluetă de invidiat și a vorbit în repetate rânduri despre metodele la care apelează pentru a se menține suplă. Vedeta a mărturisit că face sport și are o alimentație foarte sănătoasă, dar uneori mai dă iama în dulciuri. Așa s-a întâmplat și de data aceasta. Jurnalista a mers într-un mall din București, iar după ce a colindat magazinele s-a deplasat în zona restaurantelor unde s-a așezat la o masă.

Prezentatoarea știrilor nu și-a comandat nimic de mâncare, ci un desert delicios. Andreea Esca nu a putut rezista tentației și a savurat o înghețată delicioasă în timp ce și-a butonat telefonul, scrie spynews.ro. La un moment dat vedeta a dat un telefon, iar la masa sa a apărut un bărbat, cel mai probabil un vechi prieten. Bărbatul s-a comportat ca un adevărat gentlemen și i-a luat Andreei Esca punga de cumpărături.

VEZI VIDEO pe SPYNEWS.RO

Cum a reușit să slăbească Andreea Esca 9 kilograme

Puține persoane știu că Andreea Esca s-a confruntat o perioadă cu kilogramele în plus. Știrista a reușit să slăbească 9 kilograme după ce a făcut foarte mult sport și a trecut la un regim alimentar sănătos. „Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie. Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul ştirilor”, a spus prezentatoarea TV.

„Din păcate, însă, nu vă pot da reţeta. Și atunci vă doresc să o găsiţi, să știţi că, dacă veţi face, dacă veţi trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Și bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului”, a completat Andreea Esca într-un interviu pentru exquis.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×