Ultima oră! Piromanul din Bucureşti a fost prins! Ce le-a spus anchetatorilor!

Piromanul din Bucureşti a fost prins de oamenii legii! Bărbatul de 45 de ani este şofer profesionist şi a incendiat opt autoturisme la începutul lunii aprilie. Acesta a fost găsit pe stradă de către poliţiştii din Sectorul 1.

O echipă foarte numeroasă de oameni ai legii l-au căutat zile în şir. Peste 40 de judiciarişti din Sectorul 1 şi toţi agenţii de ordine publică din Capitală au lucrat la acest caz. Individul reţinut care nu e căsătorit, dar are copii, a fost ambiguu în ceea ce a spus anchetatorilor. El nu are nici o legătură cu victimele, astfel că nu poate fi vorba de o răzbunare.

Cu toate acestea, însă, bărbatul a trecut printr-o poveste care pare să îl fi împins să comită faptele de care acum este acuzat penal. El a vândut apartamentul în care locuia şi a împărţit banii cu fratele lui. Pe aceşti bani, a stat în mai multe hoteluri din Capitală, iar acum a rămas falit. Psihologii susţin că asta l-ar fi făcut să dea foc la 8 maşini şi să vrea să incendieze un bloc.

Şoferul piroman rămăsese fără permis!

În urmă cu câteva luni, piromanul care este şofer profesionist s-a ales cu permisul suspendat pentru că a circulat cu numere expirate. În rest, nu a mai comis alte infracţiuni. Poliţiştii din sectorul 1 au vizionat peste 300 de ore de înregistrări ale camerelor de supraveghere. Şeful Poliţiei Sectorului 1, comisar-şef Ionuţ Dana, a precizat că bucureştenii nu au fost în nici un moment în pericol. Bărbatul şi-a recunoscut faptele şi va fi supus unei expertize psihiatrice care va stabili dacă, în momentul incendierii celor opt autoturisme, a avut sau nu discernământ.