Categorie: Autor:

Pique nu mai „face echipă” cu Shakira. „Decizia a fost a ei”

Fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, a intrat într-o zodie a… separărilor. Este unul dintre principalii partizani ai desprinderii Cataloniei de Spania, iar în relaţia personală este la un pas de divorţ. Presa catalană, dar şi cea din Columbia anunţă că Gerard Pique şi Shakira chiar nu mai formează un cuplu, confirmând suspiciunile apărute în ultimul timp.

S-a tot speculat asupra faptului că Pique şi Shakira nu se mai înţeleg, iar ruptura între cei doi era, oarecum, inevitabilă. În plus, Shakira se şi mutase din casa unde stătea alături de Pique, în Barcelona. Cei doi au fost văzuţi împreună ultima oară la nunta lui Leo Messi cu Antonella Roccuzzo, care a avut loc la sfârşitul lunii iunie, în Argentina. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Pique nu regretă nimic

Ei nu vorbit niciodată despre despărţire, însă jurnaliştii au vorbit cu apropiaţii Shakirei, care au confirmat ruptura. „Decizia a fost luată de Shakira, în cele din urmă”, susţin aceştia. Pique şi celebra cântăreaţă au doi copii împreună: Milano (4 ani) şi Sasha (2 ani). Cele două staruri şi-au început relaţia după Cupa Mondială de fotbal din 2010, din Africa de Sud.

A fost o săptămână grea pentru Gerard Pique, care s-a implicat serios şi în referendumul pentru independenţă din Catalonia, fiind dispus chiar să se retragă din naţionala Spaniei. „Oamenii primesc o mulţime de informaţii, iar câteodată sunt manipulaţi. Este o mare provocare pentru mine să încerc să transform această situaţie creată în jurul meu. Sunt convins că există foarte mulţi oameni în Spania care sunt în favoarea independenţei Catalaniei. Nu regret nimic din ceea ce simt”, a spus fundaşul Barcelonei.