Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit. Vestea a fost dată de Oana Cuzino

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/12/2019, 14:26
Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit. Vestea a fost dată de Oana Cuzino
Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a murit. Sursa foto: doc.ro

La nici doi ani de zile de la moartea jurnalistului Andrei Gheorghe, a murit și fosta lui soție, Petruța. Vestea tristă a fost dată de Oana Cuzino pe pagina ei de Facebook.

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a încetat din viață

Nu au trecut doi ani, căci Andrei Gheorghe se va întâlni acolo sus, în Ceruri, cu fosta lui femeie, Petruța.

Vestea morții Petruței a fost dată de jurnalista Oana Cuzino. Aceasta a scris pe Facebook un mesaj emoționant în memoria celei care i-a stat alături omului de radio multă vreme.

Oana Cuzino, mesaj emoționant în memoria Petruței

„Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație”, a scris Oana Cuzino despre doctorița Petruța.

„Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi”, a mai scris Oana.

Andrei Gheorghe a murit pe 19 martie 2018. Realizatorul emisiunii „Lanțul slăbiciunilor” fusese găsit fără suflare în propria lui locuință.

Jurnalistul care realiza emisiune de televiziune și la radio suferise un stop cardio-respirator. Presa specula la acea vreme că alta ar fi fost cauza morții, și anume abuzul de substanțe, însă medicii legiști au infirmat această ipoteză.

Petruța a lăsat în urmă trei copii, pe Katarina (care este una din cele mai în vogă cântărețe ale momentului), Maria și Maximilian.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×