Peste 100 de persoane au donat sânge pentru Mihai Constantinescu. Petre Geambașu, printre aceștia

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/06/2019, 15:20
Peste 100 de persoane au donat sânge pentru Mihai Constantinescu. Petre Geambașu, printre aceștia
100 de persoane au donat sânge pentru Mihai Constantinescu. Sursa foto: click

Peste o sută de persoane s-au strâns la Spitalul Floreasca pentru a dona sânge pentru artistul Mihai Constantinescu. De mai bine de o lună, marele cântăreț se luptă pentru viața lui. A fost conectat la aparate o bună bucată de vreme, iar apoi a fost deconectat căci dădea semne de revenire ca într-un final să ajungă din nou în mâinile medicilor.

100 de oameni au donat sânge pentru Mihai Constantinescu

Au fost scene emoționante astăzi la Spitalul Floreasca unde, așa cum s-a anunțat încă de săptămâna trecută, în urma campaniilor realizate de colegii de breaslă ai muzicianului, mai mulți oameni au donat sânge pentru acesta. La spital au ajuns și foarte mulți tineri, lucru care i-a surprins pe cântăreții prieteni cu Constantinescu și pe soția lui, Simona Secrier, care din seara de 13 mai este nedezlipită de el.

Printre personalitățile cunoscute care au ajuns astăzi la Floreasca să doneze sânge se numără și Petre Geambașu. . „Noi am venit, dar suntem depășiți de vârstă. Ne-am întâlnit cu Simona, ne-am luat în brațe. Acum 10 zile au vrut să-l deconecteze și bravo ei că a refuzat, că lucrurile se mai pot schimba”, a declarat Geambașu din fața spitalului, scrie spynews.ro.

Simona Secrier a stat mereu alături de Mihai Constantinescu de când acesta a ajuns în stare gravă la spital, pe 13 mai. Sursa foto: click.ro

Constantinescu suferă de mai multe afecțiuni

Mihai Constantinescu a ajuns în stare gravă la spital în seara zilei de 13 mai în urma unui stop cardiac. Cântărețul de muzică ușoară, cel care a lansat numeroase șlagăre ce sunt ascultate și astăzi de români, suferise în luna aprilie, înainte de stopul cardiorespirator, un accident vascular cerebral, scria presa mondenă imediat după internarea acestuia.

Marele artist suferă de mai multe boli. În urmă cu mai bine de zece ani a fost diagnosticat cu stenoză aortică, insuficiență pulmonară și  cardiopatie valvulară. A fost operat pe cord deschis de două ori, iar acum se luptă din nou să supraviețuiască.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×