Percheziții în celula Elenei Udrea! Ce a găsit FBI-ul

Maria Cristina   
în Instant Articles
14/11/2018, 15:38
Percheziții în celula Elenei Udrea! Ce a găsit FBI-ul
Percheziții în celula Elenei Udrea! Ce a găsit FBI-ul

Percheziții în celula Elenei Udrea din închisoarea „El Buen Pastor” din Costa Rica. Agenții FBI au găsit în celula Elenei Udrea un telefon mobil. Potrivit informațiilor transmise de Antena3, telefonul mobil nu ar aparține fostei ministru al Turismului.

Elena Udrea a fost vizitată frecvent de către agenții FBI în ultima vreme. Aceștia vor să afle „calea” unor sume fabuloase de bani care au ajuns în România.  200 de milioane de dolari au ajuns în România din fondurile operative ale CIA pentru diferite operațiuni SIE, conform stiripesurse.ro. Acești bani au dispărut în timpul guvernării lui Traian Băsescu.

FBI se află pe urmele Elenei Udrea!  200 de milioane de dolari au „dispărut”

Agenții FBI au vizitat-o pe Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica de mai multe ori, iar astăzi au descins în celula acesteia și au găsit un telefon mobil, care nu ar fi al ei.

„Potrivit informaţiilor noastre, Udrea a acceptat să colaboreze cu investigatorii FBI. Este o ştire care ar trebui să dea fiori pe şira spinării celor trei persoane. Udrea este trezorierul unor afaceri uriaşe pe timpul celor două mandate ale lui Traian Băsescu. Poate aflăm nişte lucruri cutremurătoare. Într-o investigaţie de acest fel, foarte importante sunt dovezile pe care le pot scoate la suprafaţă şi pe care le pot converti în probe juridice”, a declarat jurnalistul Stelian Negrea pentru Realitaea TV.

Zilele trecute, reprezentanții penitenciarului „El Buen Pastor” au făcut o declarație despre condițiile în care sunt ținute Elena Udrea și Alina Bica în închisoare. Aceștia au dezmințit ceea ce s-a scris în presa din România până acum. Alina Bica și Elena Udrea nu sunt ținute în condiții execrabile. Cele două au parte de un tratament preferențial.

„Condițiile sunt bune, iată un simplu un exemplu: deținutele nu își spală singure nici măcar farfuriile, nu își fac patul, pentru asta avem angajați speciali”, a spus Luis Bermudez, reprezentantul Ministerului Justiției din Costa Rica.

 

– Știre în curs de actualizare –

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×