Pepe, primele declarații despre divorțul lui Connect-R! Artistul e nașul cuplului

Nicoleta C   
în Stiri mondene
14/08/2018, 15:39
Pepe, primele declarații despre divorțul lui Connect-R! Artistul e nașul cuplului
Pepe, nașul lui Connect-r, primele declarații după aflarea divorțului de Misha

Pepe, nașul lui Connect-r, face primele declarații despre divoțul lui Connect-r de Misha. Vestea că cei doi s-au despărțit a uimit pe toată lumea, chiar și pe nașul lor. Potrivit WOWbiz, cântărețul este șocat de cele auzite, ba chiar crede că aceasta să nu fie vreo glumă făcută de cineva de pe contul lui virtual. ”E incredibil, acum aud prima oară. Să nu fie vreo glumă făcută de cineva pe contul lui de socializare…Eu am vorbit chiar săptămâna trecută cu el, despre o piesă, dar nu știam nimic”, a declarat Pepe. Cei doi s-au căsătorit civil acum 5 ani, pe data de 24 iulie, iar un an mai târziu au făcut și cununia religioasă. Fructul iubirii lor a apărut pe lume în 2014, o fetiță pe nume Maya.

Pepe, nașul lui Connect-r, primele declarații după aflarea divorțului de Misha
Vestea că cei doi s-au despărțit a uimit pe toată lumea, chiar și pe nașul lor. Potrivit WOWbiz, cântărețul este șocat de cele auzite.

Cum a anunțat artistul divoțul de soția lui, Misha

Artistul a făcut anunțul oficial, pe pagina lui de Instagram. Aceștia, deși nu mai formau un cuplu de ceva vreme, au decis de comun acord ca, în cele din urmă, să vină și divorțul. ”Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot”, a scris cântărețul. Mai apoi a deslușit și motivul pentru care au rămas totuși împreuna timp de un an, înainte de divorț. ” 1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi!”, a adaugat Connect-r. La finele mesajului, artistul roagă toată lumea la puțină discreție si puține întrebări. ”Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat”, a încheiat cântărețul.

Pepe, nașul lui Connect-r, primele declarații după aflarea divorțului de Misha
Cei doi s-au căsătorit civil acum 5 ani, pe data de 24 iulie, iar un an mai târziu, au făcut și cununia religioasă.

Misha dezvăluia cu câteva luni în urmă faptul că relația lor nu mai merge

După spusele artistului, cei doi nu mai formau un cuplu de 1 an și 3 luni, însă au rămas prieteni pentru copilul pe care îl au împreună. Misha a spus, în cadrul unui interviu, că lucrurile nu stau bine între ei. ”Aş fi ipocrită să spun acum că: «mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri”, a spus viitoarea fostă soție a lui Connect-r. De asemenea, Misha a postat cu câteva zile, înainte de anunțul oficial a lui Connect-r despre divorț, un mesaj scurt în care comprimă setimentele pe care le are în prezent artista. ”Nimeni nu este prea ocupat. Este doar vorba de priorități”, scrie Misha pe contul său de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×