Patru mașini, implicate într-un accident rutier, în Suceava. Două persoane au fost rănite

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 11:49
Patru mașini, implicate într-un accident rutier, în Suceava. Două persoane au fost rănite
Accident în lanț în Suceava. Două persoane au fost rănite. Sursa foto: realitateadesuceava.ro

Patru mașini au intrat în coliziune la ieșirea din Suceava, marți dimineața, 21 ianuarie 2020. În urma impactului dintre autoturisme au fost rănite două persoane care au avut nevoie de îngrijiri mediale imediate.

Accident în lanț, în Suceava. Două persoane au fost transportate la spital

Un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc la primele ore ale dimineții, marți, 20 ianuarie, la ieșirea din Suceava spre Plopeni. Martorii spun că vinovat pentru evenimentul rutier este unul dintre conducătorii auto care nu a respectat distanța regulamentară în mers.

În urma impactului dintre cele patru autoturisme au fost rănite două persoane din cele cinci care se aflau la bordul mașinilor. La fața locului s-au deplasat ambulanțe care le-au acordat răniților primele îngrijiri medicale. În plus, polițiștii au deschis un dosar penal pentru a afla exact cauza producerii carambolului.

Cine este vinovat penru producerea accidentului din Suceava

De asemenea, la fața incidentului rutier din Suceava au mai intervenit și pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, precum și un echipaj SAJ. Cele două victime au fost găsite de cadrele medicale conștiente și cooperante, iar în cele din urmă au fost transportate la UPU Suceava.

Incidentul rutier s-a petrecut după ce o șoferiță a semnalizat stânga pentru a putea intra într-un peco pentru a alimenta. În momentul respectiv două autoturisme care se aflau în spatele acesteia au încetinit, dar al treilea șofer nu a mai putut evita impactul.

Cea de-a treia mașină avea viteză foarte mare și nu a putut opri la timp intrând în coliziune cu autoturismul din fața sa. Șoferul mașinii lovite din spate s-a speriat și a accelerat lovind mașina aflată în fața sa. În cele din urmă a părăsit partea carosabilă,  a lovit un stâlp, un copac și s-a oprit în gardul unui imobil.

Accident mortal în Suceava cu o zi înainte. O femeie a murit pe loc

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că în cursul zilei de luni, 20 ianuarie, a avut loc un alt accident pe raza județului Suceava. Mai exact, un autoturism și un microbuz au intrat în coliziune frontală pe DN 17 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, în comuna Vama (satul Molid).

Accidentul produs dintre mașină și microbuzul de transport marfă s-a soldat cu moartea unui persoane. Șoferul autoturismului, o femeie, a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii care a fost grav avariată.

Din păcate, șoferița a murit pe loc, iar medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea. Cadrele medicale doar au constatat decesul. Reprezentanţii ISU Suceava au mai declarat că în microbuz se afla o singură persoană.

  • 4 mașini au fost implicate în accidentul rutier din Suceava
  • 2 persoane au fost transportate la spital fiind rănite

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×