Patronul unor case de schimb valutar din Vrancea, împușcat în mașină! Filmul asasinatului. VIDEO

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
23/02/2019, 11:43
Patronul unor case de schimb valutar din Vrancea, împușcat în mașină! Filmul asasinatului. VIDEO GALERIE FOTO
Patronul unor case de schimb valutar din Vrancea a fost împușcat în mașină

Asasinat în stil mafiot în județul Vrancea! Patronul unor case de schimb valutar a fost împușcat în mașină, în timp ce se îndrepta spre casă. Echipele de intervenție sosite la locul crimei au încercat să îl resusciteze, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Polițiștii sunt acum în căutarea criminalilor și au instituit filtre la ieșirile din județ.

Incindentul a avut loc vineri, 22 februarie, în comuna Slobozia Ciorăști din județul Vrancea. Polițiștii au fost sesizați la ora 19:40 că într-un autoturism aflat pe DJ 205 R se află un bărbat mort. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au identificat cadavrul unui bărbat de 61 de ani. Potrivit primelor informații, autoturismul în care se afla patronul unor case de schimb valutar din Vrancea a fost lovit în trafic de o altă mașină, din care ulterior au coborât persoane încă neidentificate, care au tras mai multe focuri de armă spre șofer.

Patronul unor case de schimb valutar din Vrancea a fost împușcat în mașină

„La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Cotești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi decedat, într-un autoturism, pe DJ 205 R, pe raza comunei Slobozia Ciorăști. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul unui barbat, de 61 de ani”, a transmis IPJ Vrancea. Bărbatul ar fi fost împușcat în zona inimii.

La ieșirile din județ au fost instituite filtre
La ieșirile din județ au fost instituite filtre

Oamenii legii au găsit, la 500 de metri de locul asasinatului, o altă mașină lovită și abandonată. Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. La activități au participat și polițiști ai Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române. De asemenea, la ieșirile din județ au fost instituite filtre, în încercarea de a identifica persoanele care au comis crima.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×