Categorie: Autor:

Un fugar s-a predat singur, după ce a pierdut un pariu pus pe Facebook cu poliţiştii care îl căutau GALERIE FOTO

Un tânăr american căutat de poliţişti s-a predat singur, după ce a pierdut un pariu făcut cu poliţiştii de la secţia din cartierul său. Tânărul nu s-a predat cu mâna goală, ci le-a dus poliţiştilor şi câteva gogoşi. Michael Zaydel, un bărbat căutat de poliţie în statul american Michigan, a pierdut un pariu cu oamenii legii făcut pe Facebook. El era acuzat de infracţiuni minore, mai precis nerespectarea unor mandate. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

După ce i-a ironizat pe poliţişti pe Facebook deoarece că nu pot să-l prindă, Zaydel le-a propus o provocare. Dacă următoarea lor postare pe Facebook a Redford Police Department avea să fie partajată de 1.000 de ori el urma să se predea singur. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Pariul cu poliţiştii, pus pe Facebook

Din păcate pentru el, mesajul postat de oamenii legii a primit 4.000 de Share-uri iar Michael, ca un adevărat gentleman, s-a dus la poliţie.Însă asta nu e totul. Zaydel le-a dus poliţiştilor şi o atenţie. Este vorba de o cutie de gogoşi.

Mai mult, bărbatul a promis că va da o mână de ajutor comunităţii în care locieşte. El s-a oferit să presteze muncă în folosul comunităţii, mai precis a promis că va curăţa de gunoi curţile şcolilor publice aflate în cartierul său.