Panică în centrul Capitalei! Un apartament a ars în cartierul Dorobanți. Proprietarul acuză o mână criminală

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/02/2020, 09:29
Panică în centrul Capitalei! Un apartament a ars în cartierul Dorobanți. Proprietarul acuză o mână criminală
Incendiu în cartierul Dorobanți

S-a dat alarma, aseară, în București, după ce un fum gros a cuprins un bloc din centrul orașului! Un apartament din Dorobanți a luat foc, iar proprietarul acuză un vecin că i-ar fi pus focul intenționat!

Incendiu în cartierul Dorobanți

Incendiul a izbucnit în apartamentul de la parter, iar fumul gros s-a răspândit în tot blocul, mai ales că au ars foarte multe gunoaie, deșeuri de plastic. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost intoxicate cu fum.

Proprietarul apartamentului care a luat foc susține că un vecin i-a dat foc locuinței după ce s-a certat cu acesta din cauza gunoiului din apartament. Mai mult decât atât, nu este prima dată când locuința de la parter arde.

6 persoane s-au intoxicat cu fum

Pompierii au sosit la fața locului și au avut grijă ca incendiul să nu se extindă și la alte apartamente.  „S-a intervenit cu 4 autopseciale cu apă şi spumă, 5 autospeciale de prim ajutor, un ATVM.

Au fost evacuate din bloc 12 persoane, 6 dintre ele au fost asistate medical. Toate au refuzat transportul la spital. Nu au fost alte probleme, incendiul a fost localizat”, a declarat pentru stirileprotv.ro Maior Lucas Florin, ISU.

Vecinii sunt disperați! Proprietarul apartamentului unde a izbucnit incendiul adună gunoie din tot orașul și le depozitează în locuința lui.

 „Am simţit fumul, m-am dus acolo, am văzut o mătură, coceni şi gunoaie aprinse. Ei adună tot ce găsesc prin oraş. De la ei avem şobolani, sunt multe nereguli.

Este un apartament cu probleme pe care noi ca asociaţie şi că proprietari de doi ani de zile ne luptăm cu acest individ. Avem poze cu şobolani în casă. Avem…uitaţi ce e acolo”, a declarat un vecin pentru sursa menționată mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×