Pactul lui Pepe cu Raluca Pastramă! Ce a putut să accepte: „I-am jurat că nu mă ating de ea”

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
14/09/2019, 18:05
Pactul lui Pepe cu Raluca Pastramă! Ce a putut să accepte: „I-am jurat că nu mă ating de ea”
Pepe și Raluca Pastramă se recăsătoresc. Sursa foto: click.ro

Fără îndoială, Pepe are toate motivele pentru a se considera un bărbat împlinit. Îndrăgitul interpret de muzică latino trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Raluca Pastramă, cea care i-a devenit soție în urmă cu mai bine de opt ani și i-a dăruit, totodată, două fetițe superbe.

Cum a reușit Pepe să cucerească inima frumoasei sale soții

Într-un interviu acordat recent, artistul a dezvăluit că frumoasa brunetă este femeia care îi aduce liniște sufletească, de fiecare dată când trece prin momente mai puțin plăcute. Mai mult decât atât, Pepe a rememorat, cu emoție, ziua în care a întâlnit-o pentru prima dată pe Raluca.

Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă am văzut-o. Era îmbrăcată în roşu. Am trecut-o în telefon „Raluca Scufiţa Roşie” şi mult timp a rămas aşa la mine în telefon. Cred că şi acum o am… Nu, glumesc, şi-a schimbat numărul. Acum e „Soţia”. M-am uitat în ochii ei când cântam, iar ea a plecat exact când eu cântam. Ca în Cenuşăreasa. Apoi am încercat să fac rost de numărul ei de telefon. Când am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era cuminte. După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni. A ieşit cu mine cu condiţia să îşi plătească ea cafeaua. Si i-am zis „Dacă tot o plăteşti pe a ta, plăteşte-o şi pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare”  , a relatat cântărețul.

„Am zis că o impresionez că sunt gentil şi aşa am rămas. (…) Vrem să inventăm nunta de diamant. (…) O să mergem într-o vacanţa cu copiii, o să mergem şi separat. Sunt propriul meu şef”, a declarat Pepe într-o emisiune de televiziune.

Pepe, alături de soție și cei doi copii. Sursa foto: wowbiz.ro
Pepe, alături de soție și cei doi copii. Sursa foto: wowbiz.ro

„I-am jurat că nu mă ating de ea”

Mai mult decât atât,  cunoscutul latino-lover a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să cucerească inima celei care avea să îi devină soție. Chiar dacă cererea în căsătorie a venit după doar trei luni, Pepe mărturisește că frumoasa brunetă nu s-a lăsat înduplecată cu una, cu două.

Am mers într-o vacanţă, dar ca fraţii. Am mers în aceeaşi vacanţă, dar am dormit ca fraţii. Am constatat că e altceva. I-am jurat că nu mă ating de ea. Uşor-uşor, s-a legat. După trei luni cred că am cerut-o de nevastă. Nu am cerut-o într-un mod romantic, chiar mi-a reproşat asta. Lucrurile au decurs de la sine. Mai întâi ne-am mutat împreună, apoi am hotărât să facem un copil. Inelul i l-am pus direct pe mână. Uneori, sunt moartea pasiunii, dar gesturile mele de zi cu zi contează” , a mai spus cunoscutul artist.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×