OZN filmat de un american. Internetul a explodat imediat după publicarea imaginilor

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
08/02/2020, 17:32
OZN filmat de un american. Internetul a explodat imediat după publicarea imaginilor
OZN filmat în Statele Unite ale Americii

Apariție înfricoșătoare pe cerul Statelor Unite ale Americii, unde o linie ciudată formată din lumini a apărut deasupra orașului Ford Hood, Texas. Imaginile au fost surprinse de un bărbat care a rămas șocat de imaginile pe care le-a văzut și pe care a reușit să le capteze cu telefonul mobil.

OZN filmat în Statele Unite ale Americii

O nouă apariție veită parcă dintr-o altă lume a avut loc în America, acolo une un bărbat a reușit să surprindă cu telefonul mobil o lumină puternică care a apărut pe cer și care avea forma unui cilindru luminos. Mulți spun că a fost vorba despre OZN-urile în formă de trabuc, care au mai fost văzute în diferite locuri ale planetei.

Lumină bizară este observată de un bărbat din Fort Hood, Texas, în timp ce forma respectivă strălucește pe cerul nopții. Bărbatul a filmat lumina lungă și subțire în timp ce se aprinde pe cer, dar nu coboară, nici nu urcă, ci rămâne  staționară.

Internauții dezbat puternic filmul postat pe Internet

Lumina misterioasă a aprins discuțiile în mediul online, unde internauții au spus că acea formă văzută deasupra Texasului ae putea fi unul dintre sateliții Starlink, dar alții au spus că este un nou proiect de-al miliardarului Elon Musk sau este chiar OZN-ul în formă de trabuc, care a mai fost văzut din mai multe locuri de pe planetă.

Din imaginile surprinse de american, se poate observa pe lângă cilindrul respectiv alte două puncte luminoase, care se delasează în jurul lui cu viteze amețitoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×