Categorie: Autor:

Ozana Barabancea se operează din nou! Ce a pățit vedeta!

Ozana Barabancea se operează din nou! Vedeta a slăbit foarte mult şi trebuie să apeleze din nou la un chirurg, însă de data aceasta pentru a scăpa de surplusul de piele rămas după ce a slăbit nu mai puțin de 42 de kilograme! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Vreau să vă spun în premieră că mâine am să mă duc la medic şi am să vorbesc despre operaţia resturilor rămase nefolosite. Deci mai am de treabă. M-am gândit să-mi aranjez bustul și zona taliei. Vreau să am un beachbody! Am să îmi sacrific această vară. Până încep filmările la ”Te cunosc de undeva!” vreau să fiu sexy. Intervenţiile le fac pentru surplusul de piele şi pentru că am un bust generos, vreau să-l mai ajustez, dar vreau să fiu proaspătă, ca nou scoasă din cutie. Merg la sală de 3 ori pe săptămână, dar nu ajunge.

Citește și Ioana Tufaru și-a pus inel gastric și a slăbit 35 de kilograme! Cum arată acum

Ozana Barabancea se operează din nou. ”Eram într-adevăr prea grasă

Am făcut un an de la operaţie şi trebuie să îmi mai ajustez pe aici, pe acolo câte ceva. De 3 ori pe zi mănânc, din 5 în 5 ore. Nu mănânc carne, ouă, brânză, dar mănânc peşte şi fructe de mare. Nu mi-am dorit să slăbesc pentru a fi un sexsimbol, am vrut să fac asta pentru a fi sanatoasă şi să pot să îmi cresc copiii pentru că eram într-adevăr prea grasă. Mă dureau genunchii, mâncam dezordonat, acum mă hrănesc, nu mananc! Am dat jos 42 de kilograme”, a spus Ozana Barabancea,  la Antena 1.