Ozana Barabancea s-a operat din nou! Cum arată acum bustul vedetei

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
19/01/2019, 20:32
Ozana Barabancea s-a operat din nou! Cum arată acum bustul vedetei GALERIE FOTO

Ozana Barabancea a slăbit spectaculos, iar acum s-a încumetat să apeleze la medicii esteticieni și să facă o nouă operație. Vedeta a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul bustului. Voluptoasa Ozana este tare mândră de fizicul său, însă câteva ajustări nu strică nimănui.

Artista a ajuns din nou pe masa doctorilor plasticieni. Barabancea a ținut să își informeze fanii despre următorul pas din viața ei și a postat o primă fotografie cu rezultatul operației.  „Cea mai frumoasă! Operația a reusit ! Sunt mai frumoasă decât prevede legea! Atenție, nu răspund la provocari! Pe rând, nu toți odată!”, a scris Ozana Barabancea pe contul său de socializare.

Ozana Barabancea și-a operat bustul

Ozana Barabancea s-a operat din nou! Cum arată acum bustul vedetei
Ozana Barabancea s-a operat din nou! Cum arată acum bustul vedetei

După slăbirtea masivă prin care a trecut, Ozana a mărturisit că mai are un vis: să ajungă la mărimea bustului pe care-l avea în liceu. Se pare că visul său a fost împlinit, iar operația pe care a suferit-o a fost terminată cu succes.   „Eu mental încă mă văd grasă. A fost greu şi acum. Au fost scoase 5 kilograme de grăsime din zona abdomenului şi a fost îndepărtată pielea care a rămas în urma operaţiei de gastic sleeve. A fost un lifting circular, o provocare şi pentru echipa de medici. Eu nu sunt o fiţoasă. Vreau să fiu sănătoasă, să-mi pot susţine concertele pentru copiii şi elevii mei. Urmează alte două operaţii. Vreau să-mi ridic sânii şi să-mi retuşez picioarele”, spunea vedeta în urmă cu câteva luni.

 

Ozana Barabancea a fost hotărâtă să apeleze la ajutorul chirurgilor esteticieni de mai bine de jumătate de an. Artista era nemulțumită de corpul ei din cauza surplusului de piele și grăsime: „Am să mă duc la doamna doctor şi am să vorbesc despre operaţia resturilor rămase nefolosite. Deci mai am de treabă. M-am gândit să-mi aranjez bustul, să-mi aranjez toate astea şi vreau să am un beach body. Pentru că am surplus de piele şi pentru că am un bust generos – toată viaţa mea am avut un bust generos, cu care m-am mândrit – acum vreau să mai ajustez, vreau să fiu proaspătă, nouă, scoasă din cutie. (…) Am făcut un an de la operaţie şi va trebui să-mi ajustez pe ici, pe colo nişte lucruri. Am să-mi sacrific această vară, pentru că încep filmările la „Te cunosc de undeva” şi, până încep filmările, vreau să fiu sexy.

(…) Vreau să vă spun în premieră că mâine am să mă duc la medic şi am să vorbesc despre operaţia resturilor rămase nefolosite. Deci mai am de treabă. M-am gândit să-mi aranjez bustul și zona taliei. Vreau să am un beachbody! Am să îmi sacrific această vară. Până încep filmările la ”Te cunosc de undeva!” vreau să fiu sexy. Intervenţiile le fac pentru surplusul de piele şi pentru că am un bust generos, vreau să-l mai ajustez, dar vreau să fiu proaspătă, ca nou scoasă din cutie. Merg la sală de 3 ori pe săptămână, dar nu ajunge”,a mărturisit Ozana Barabancea în cadrul unei emisiuni TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×