Ozana Barabancea, mesaj în memoria părinților: „E firesc să gust melancolia amintirilor”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/02/2020, 13:20
Ozana Barabancea, mesaj în memoria părinților: „E firesc să gust melancolia amintirilor”
Ozana Barabancea, cu ochii în lacrimi. Vedeta și-a amintit de părinți. Sursa foto: stirescu.ro

Chiar dacă încearcă să fie mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, Ozana Barabancea are și momente în care se lasă cuprinsă de melancolie, mai ales când îi vin în minte momentele petrecute alături de părinți. Au trecut ani buni de când s-au stins din viață, însă îndrăgita artistă și vedetă TV mărturisește că nu își poate stăpâni lacrimile în momentul în care se gândește la cei ce i-au dat viață și i-au oferit o educație aleasă.

Ozana Barabancea, mesaj emoționant în memoria părinților săi

Mi-e dor de părinții mei ! E firesc să suspin, să gust melancolia amintirilor și gustul sărat al lacrimilor de dor, e firesc să spun “ Dumnezeule, iartă-i pe părinții mei!”, a scris Ozana în mesajul postat pe contul său de Facebook, emoționându-și fanii din mediul online.

După cum mărturisea într-un interviu acordat recent, cea mai traumatizantă experiență din viața sa a fost momentul în care a trebuit să își ia rămas bun de la mamă. Avea doar 14 ani pe atunci, iar durerea pierderii femeii care i-a dat viață nu poate fi descrisă în cuvinte. Ulterior, și tatăl a încetat din viață, răpus de o boală nemiloasă care l-a măcinat ani întregi.

Pentru a putea face față suferinței, juratul de la „Te cunosc de undeva” s-a refugiat în muzică. De altfel, mama a îndrumat-o în această direcție, sesizând talentul cu care a fost înzestrată fiica sa. Iar aceasta nu a dezamăgit-o, întrucât a reușit să devină una dintre cele mai apreciate interprete de jazz din țara noastră. Ba mai mult, Ozana are grijă să îi sprijine și pe micuții care trec pragul școlii de canto înființate cu aproximativ patru ani în urmă.

Mama a fost cea care i-a ghidat primii pași în muzică

Mama m-a dus la Şcoala de Muzică. La un moment dat nu mai voiam să studiez, m-au dat afară de la Şcoala de Muzică. Mama a mers cu săru’ mana să mă ierte. Mama a murit când eu aveam la 14 ani. Am zis ce fac eu cu viaţa mea.

Singurul lucru pe care pot să îl fac este muzica. Mi-am autosugestionat şi am început să studiez. Moartea mamei a fost o lecţie de smerenie, a fost o lecţie. Tata era un tip intelectual, era director la o fabrică.

A renunţat la funcţia de conducere pentru că avea probleme cu inima. Era surprins de faptul că eu iubesc muzica. I-am făcut o scrisoare ca să înţeleagă. Nu s-a putut lupta cu dorinţa mea.

La început nu a fost de acord. Tata a murit de inimă, pe masa de operaţie, într-o zi de joi. Amândoi au murit într-o zi de joi”, i s-a destăinuit Ozana Barabancea lui Mihai Morar în cadrul emisiunii sale de la Antena Stars.

Chiar dacă poartă în suflet durerea pierderii ambilor părinți, cântăreața are toate motivele să meargă mai departe, mai ales că este la rândul său mama a doi copii superbi. De altfel, Gloria, fiica cea mare, a împlinit recent vârsta de 14 ani, iar vedeta a avut grijă să o pregătească pentru obstacolele pe care i le va scoate în cale viața.

Pentru că eu am crescut fără mamă, dar nu și fără scrupule , pentru că am trăit un dor nespus pentru ea, îți promit că voi fi mereu alături de tine și te voi sprijini în orice iți dorești, nu că ai avea nevoie, că știu cât de perseverentă, isteață și dibace ești, dar pentru că vreau să știi că te poți baza pe mine, pe fratele tău, pe dragostea noastră.

Îți mulțumesc pentru bucuria de a fi mama ta ! Îți mulțumesc că te vad cum crești și parcă ieri te-am născut ! S-a oprit timpul în loc. Nu știu dacă am fost o mamă bună pentru tine, dar îți promit că voi rămâne mereu atentă la nevoile si prioritățile tale pentru că tu și fratele tău sunteți prioritatea mea !

Această societate, care smulge copiii din cadrul familiei și dorește dezbinarea famililiilor este o societate periculoasă și bolnavă . Ai grijă de sufletul și de trupul tău, umple-ți timpul cu lucruri folositoare și ziditoare sufletului tău, fii vigilentă cu cei din jur, prevăzătoare si mereu cu un pas înaintea “adversarului “, respectă-ți familia si prietenii, fii de folos, altruistă și săritoare mereu la nevoile celor din jur, fii bună si iertătoare.

Îți sugerez părintește să fugi de ispite și să faci față cu răbdare și cu rugăciune “furtunilor” din viața ta. Oriunde ai fi , ține-te agățată de Hristos, pentru că acolo unde nu poate omul, poate Dumnezeu !

Rămâi cât mai mult pură si neprihănită, inteligentă si pregătită! Îți vom fi aproape mereu și eu și fratele tău! Ești minunată ! Ești diamantul, bucuria și mândria noastră. Să rămâi așa încă o veșnicie! La mulți ani, odorul meu!”, a scris Ozana Barabancea în textul postat pe contul său de Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×