Ozana Barabancea exclude traiul în doi. Motivul pentru care nu dorește că aibă iubit

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/02/2020, 11:07
Ozana Barabancea exclude traiul în doi. Motivul pentru care nu dorește că aibă iubit

Ozana Barabancea este o femeie puternică și mereu cu zâmbetul de buze. Artista a divorțat de pianistul Sorin Terinte în anul 2004, iar de atunci jurata de la „Te cunosc de undeva” s-a dedicat celor doi copii Gloria și Andrew, precum și carierei sale excluzând posibilitatea unei eventuale relații.

Ozana Barabancea nu dorește să-și refacă viața amoroasă

Solista română de muzică de jazz Ozana Barabancea este o femeie singură de câțiva ani buni și a reușit să treacă peste multe obstacole fără a avea un bărbat alături. Fosta jurată a show-ului „Splash! Vedete la Apă” difuzat la Antena 1 a mărturisit că cei doi copii își doresc să-și refacă viața amoroasă, dar ea este de altă părere.

„Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt”, a declarat jurata „Te cunosc de undeva!” în timpul emisiunii „Agenția VIP” de la Antena Stars.

Jurata se înțelege de minune cu iubita fostului soț

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană.

Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult”, mărturisea vedeta în urmă cu un circa 2 ani, potrivit unica.ro.

Ozana Barabancea a declarat în urmă cu aproximativ 3 ani în cadrul unei emisiunii de la Antena Stars că a început să se înțeleagă mai bine cu fostul soț, pianistul Sorin Terinte, după ce în 2004 l-a prins în pat cu o altă femeie.

Artista l-a dat în judecată din cauza faptului că nu contribuia cum se cuvine la întreținerea celor doi copii și a cerut o reevaluare a obligațiilor de plată pentru pensia alimentară, însă câțiva ani mai târziu cei doi au revenit la gânduri mai bune.

Ozana chiar a mărturisit că a luat masa cu actuala iubită a acestuia. Profesoara de canto a adăugat că nu o vede vinovată pe această femeie de divorțul ei având numai cuvinte de laudă la adresa iubitei fostului soț.

„Ne-am iertat şi cu fostul soţ. A venit şi cu prietena lui la noi, a mâncat cu toţii la masă sâmbăta sau duminica. Nu o consider o straină, femeia nu are nicio vină că am divorţat. E o fata civilizată, când ne strângem toţi râdem de ne tăvălim pe jos”, a povestit Ozana la „Dincolo de aparenţe”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×