Oreste, scandal uriaș cu Poliția Rutieră! Acuzații dure din partea jurnalistului

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/12/2018, 08:54
Oreste, scandal uriaș cu Poliția Rutieră! Acuzații dure din partea jurnalistului
Oreste Teodorestu, scandal cu Poliția Rutieră

Oreste Teodorescu, scandal uriaș cu agenții de la Rutieră! Jurnalistul a adus acuzații dure polițiștilor, lucru care se va discuta azi, în instanță. Acesta susține că oamenii legii i-au suspendat abuziv permisul de conducere și l-au amendat cu 1.160 lei. Mai mult, jurnalistul îl acuză pe agentul care l-a oprit de abuz în serviciu. Așadar, azi, 6 decembrie, toți cei implicați se vor prezenta la Judecătoria Cornetu, unde se va decide dacă polițistul de la Rutier a acționat conform legii ori ba. În caz contrar, lui Oreste i se vor anula contravențiile.

De asemenea, omul de televiziune a povestit și cum a stat situația, din punctul acestuia de vedere. ”În comuna Tanganu am fost oprit de un agent de circulaţie pe care l-am văzut exclusiv datorită echipamentului alb. Am tras regulamentar pe dreapta şi imediat după aceasta am intrat parcă într-un capitol din Kafka. Agentul, pe care am să-l denumesc Shahid Punjabi, întrucât nu s-a prezentat, mi-a solicitat actele la control, i-am dat permisul, talonul, buletinul, asigurarea auto.

Scandal uriaș între Oreste și Poliția Rutieră! ”Ridică tonul la mine și la fel de autoritar ca un maharajah îmi zice ferm să trec în mașina”

Mi-a solictat apoi să deschid portbagajul şi să-i arăt ce am în geantă. Surprins constată că am haine… remarcă superior: ”deci aveţi haine? De unde veniţi şi unde mergeţi?” Mă enervez uşor şi replic: ”păi şi ce voiaţi să am, Goethe…? Şi din câte ştiu: cine sunt, de unde vin şi încotro mă îndrept sunt întrebări filosofice nu ale poliţiei rutiere”, a povestit Oreste.

În continuare, jurnalistul a cerut agentului de Rutieră să-i explice motivul pentru care  a fost oprit, urmând ca polițiștul să ridice tonul la acesta, mai apoi invitându-l în mașină, acțiune refuzată de Oreste. ”Și îl rog să-mi comunice motivul pentru care am fost oprit! Ridică tonul la mine și la fel de autoritar ca un maharajah îmi zice ferm să trec în mașina. Refuz, replicându-i că sunt pe spațiu public și nu înţeleg să dau curs invitaţiei sale dacă nu îmi comunică motivul pentru care m-a tras pe dreapta”, a adăugat omul de televiziune.

Ulterior, IPJ Ilfov a emis un comunicat prin care a explicat că jurnalistul a fost oprit pentru verificări, iar în momentul în care a fost legitimat, a devenit recalcitrant. Inițial, acesta a fost amendat pentru că nu avea trusă medicală, triunghiuri reflectorizante și stingător omologate. Cât despre permis, acesta i-a fost suspendat pentru 30 e zile pentru nerespectarea indicațiilor și dispozițiilor agentului de la Rutieră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×