Oreste a luat foc după ce Gușă l-a numit ”securist”: ”Sunt un jurnalist cu gura mare!” Continuarea e halucinantă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/02/2019, 11:12
Oreste a luat foc după ce Gușă l-a numit ”securist”: ”Sunt un jurnalist cu gura mare!” Continuarea e halucinantă GALERIE FOTO
Oreste Teodorescu a luat foc după ce a fost numit securist de patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă

După ce a fost numit de Cozmin Gușă securist, jurnalistul Oreste Teodorescu a luat foc și a ieșit la contraatac. Acesta sugerează că patronul postului Realitatea TV are legături cu Rusia și susține că, deși ar fi onorat să facă parte din servicii, nu este decât un jurnalist.

„Am înțeles că aseară la emisiunea de mare angajament dirijată de splendidul exemplar, degrabă făcătoriu de flotări și demolator de audiențe, printre multe alte tirade bombastice, m-a făcut securist.

Oreste a luat foc după ce Cozmin Gușă, patronul postului Realitatea TV, l-a numit ”securist”

Vă dați seama ce abil investigator și ce conexiuni fantastice are maestrul combinațiilor, dacă după 24 de ani de presă din care vreo 6 am contribuit la ridicarea Realității pe care el o îngroaptă acum, m-a devoalat în premieră și exclusivitate.

Oreste a luat foc după ce Gușă l-a numit ”securist”: ”Sunt un jurnalist cu gura mare!” Continuarea e halucinantă
Întâmplarea s-a petrecut sâmbătă seară, spre finalul emisiunii lui Cozmin Gușă, difuzată pe postul Realitatea TV

Dragă Kuzmin, spre deosebitre de tine și gașca voastră de penali transfrontalieri și iubitori de kazaciok, eu aș fi mai mult decât onorat să fac parte din serviciile pro occidentale, pro democrație din axa NATO, dar din păcate nu sunt decât un jurnalist cu gura mare, care nu se teme de geostrategi cu puță mică…„, scrie Oreste pe contul său de Facebook.

Oreste a luat foc după ce Gușă l-a numit ”securist”: ”Sunt un jurnalist cu gura mare!” Continuarea e halucinantă
Oreste sugerează că patronul postului Realitatea TV are legături cu Rusia

Întâmplarea s-a petrecut sâmbătă seară, spre finalul emisiunii sale difuzată pe postul Realitatea TV, când Cozmin Gușă a afirmat:„ Săptămâna viitoare dăm lista cu acoperiții din presă. Domnu’ general Zamfir, pregăți-vă să aveți emoții! Că începem să-i dăm pe toți. Și… Oreste! Oreste! Atenție mare, Oreste!”. Nu trebuie să uităm că rareș Bogdan, unul din oamenii importanți de pe post, s-a mai certat o dată cu conducerea televiziunii, din cauza lui Oreste. După ce moderatorul a anunțat că pleacă, negocierile cu Cozmin Gușă s-au încheiat cu o înțelegere între cei doi din câte se pare, având în vedere că acesta și-a reluat emisiunile de pe Realitatea TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×