Olguța Vasilescu va fi mamă vitregă! Cum arată fiul lui Claudiu Manda

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/01/2019, 20:10
Olguța Vasilescu va fi mamă vitregă! Cum arată fiul lui Claudiu Manda GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu va deveni mama vitregă a fiului lui Claudiu Manda din căsnicia anterioară! Cum arată băiețelul?

Olguța Vasilescu va fi mama vitregă a băiatului lui Claudiu Manda. Astăzi s-a făcut anunțul oficial că aceasta se va căsători cu președintele Comisiei de control SRI. Nunta celor doi va avea loc în primăvara anului în curs și va fi, cel mai probabil, în Municipiul Craiova, județul Dolj.

„Naşii vor fi nişte prieteni, respectiv un fost secretar de stat, Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitaţi foarte mulţi prieteni şi colegi apropriaţi”, au specificat surse din apropierea cuplului.

Olguța Vasilescu, mamă vitregă pentru băiețelul lui Claudiu Manda!

Viitorul soț al Liei Olguța Vasilescu a venit în relație cu băiețelul său din căsnicia anterioară. Claudiu Manda a divorțat de mai bine de doi ani de zile, după o poveste de iubire cu Andreea, doctor stomatolog. „Fiind un bărbat frumos, după care femeile întorc adesea capul. Are încredere în mine, dar nu are în politicieni. Crede că mă voi schimba și eu în timp, așa cum se întâmplă cu unii colegi ai noștri, deși mă cunoaște și are toate motivele să creadă că nu va fi așa”, a spus fosta soție a lui Claudiu Manda, în timpul relației.

Lia Olguța Vasilescu și viitorul soț, Claudiu Manda
Lia Olguța Vasilescu și viitorul soț, Claudiu Manda

Președintele Comisiei de control SRI și fostul ministru al Muncii au ffiecare câte un copil din relațiile anterioare, astfel că vor deveni părinți a doi copilași, de 14 ani și respectiv 9 ani,  după ce se va oficializa relația. Lia Olguța Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol. Acesta a fost membru al Consiliului Autorității de Supraveghere Financiară, iar Claudiu Manda, viitorul soț al acesteia, a venit dintr-o relație eșuată cu Andreea, medic stomatolog, din care și-au spus adio în urmă cu 2 ani de zile. Noul cuplu își va uni destinul în luna febriarie, în fața nașilor, Ovidiu Flori, primar din Ișalnița și soția sa. În lua februarie urmând să se cunune religios.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×