OFICIAL! Golf 8, lansare ca la Hollywood! Foto cu interiorul celei mai vândute maşini

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/10/2019, 12:11
OFICIAL! Golf 8, lansare ca la Hollywood! Foto cu interiorul celei mai vândute maşini GALERIE FOTO
Mașina a fost prezentată ca o veritabilă bijuterie. Sursa foto - facebook

Golf 8 a avut parte de o lansare ca la Hollywood! Mașina a fost prezentată oficial în cadrul unui show transmis în direct chiar din sediul companiei din Wolfsburg, Germania. Totul a fost gândit la secundă și show-ul s-a bucurat chiar și de actori principali. Ne referim aici la celelalte 7 generații ale acestui model, dar și la celebrul designer Georgeto Giugiaro, creatorul primului Golf, omul care a dat viață unui autoturism iubit de mii de oameni.

Golf 8, lansare ca la Hollywood!

Vă mai spunem că producătorii acestui eveniment au pregătit o scenă uriașă, covor roșu și un ecran uriaș. Potrivit VW, au fost invitate peste 600 de persoane, printre celebritățile așteptate fiind antrenorul echipei Germaniei de fotbal, Joachim Loew, cântărețul Peter Maffay, fostul pilot Hans-Joachim Stuck și producătorul de film Oliver Berben. Lista nu se oprește aici și lashow au mai participat multe alte vedete.

Până și scena pe a fost expus primul model Golf 8 a fost una cu adevărat specială. Astfel, aceasta a avut 20 de metri lățime și 8 metri adâncime. A fost structurată la asemenea detalii pentru că a gâzduit și cele șapte generații anterioare ale lui Golf. Un uriaș perete video, cu 790 de LED-uri, care are la rândul lui 20 de metri, a fost folosit pentru clipurile de prezentare. Totuși, pasionații au rămas puțin dezamăgiți.

Golf 8, lansare ca la Hollywood! Golf 8
Interiorul mașinii este unul ultra performant. Sursa foto – facebook

Cum arată interiorul celei mai vândute maşini

Mașina nu a avut prea multe secrete, din punct de vedere al designului. S-a întâmplat lucrul acesta și pentru că mai multe imagini cu mpdelul au fost publicate în ultima perioadă, în ciuda faptului că un timp îndelungat s-a mers pe un secret desăvârșit. Informațiile oficiale au adus, însă, noutăți privind tehnologia prezentă pe noul Golf. Vor fi cinci motoare hibride în oferta noului Golf și, de asemenea, va avea premiera sistemul pe 48 de volți, cu baterie Li-Ion, combinat cu motoare TSI, cu numele eTSI.

Acestea vor fi declinate în trei versiuni de putere, de 110, 130 și 150 CP. Alte două motoare vor fi plug-in hibrid, de 204 CP și 245 CP (versiunea GTE). Acestea două din urmă beneficiază de o baterie de 13 kWh care oferă o autonomie de 60 km, în rularea exclusiv electrică. Celelalte motoare, cu combustie, vor fi pe benzină, de 90 și 110 CP, diesel, de 115 și 150 CP, și unul pe gaz, TGI, de 130 CP.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×