Oficial! Andreea Bălan a recunoscut. Frumoasa cântăreață s-a despărțit de George Burcea

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/02/2020, 16:00
Oficial! Andreea Bălan a recunoscut. Frumoasa cântăreață s-a despărțit de George Burcea
Andreea Bălan a recunoscut despărțirea de George Burcea. Sursa foto: wowbiz.ro

Vestea că Andreea Bălan se desparte de soțul său, George Burcea, a pus pe jar lumea showbiz-ului autohton, iar lipsa de reacție a îndrăgitei artiste pe marginea acestui subiect delicat nu face altceva decât să alimenteze speculațiile. Ei bine, după o perioadă în care fanii i-au cerut insistent explicații, frumoasa blondină a decis că este momentul să lămurească odată pentru totdeauna întreaga situație.

Andreea Bălan a recunoscut despărțirea de George Burcea: „Nu suntem împreună”

Concret, totul a pornit de la mesajul unuia dintre admiratorii din mediul online, care i-a reproșat că evită să vorbească public despre un posibil divorț. „Nu s-ar mai scrie și o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o declarație, scurtă și la obiect, punct. ”Suntem împreună, nu divorțăm” sau ”Relația trece printr-un impas, rog să ne respectați intimitatea”. Nu crezi?? Oricum multă sănătate vă doresc”, a scris acesta, iar reacția Andreei nu a întârziat să apară.

Reacția Andreei Bălan în momentul în care un fan i-a reproșat că ezită să vorbească despre divorț. Sursa foto: Instagram
Reacția Andreei Bălan în momentul în care un fan i-a reproșat că ezită să vorbească despre divorț. Sursa foto: Instagram

Sătulă ca problemele din viața sentimentală să țină prima pagină a ziarelor de tip tabloid, vedeta și-a luat inima în dinți și a spus lucrurilor pe nume, lăsând de înțeles că este doar o chestiune de timp pânâ când separarea de partenerul său de viață va deveni oficială. „Nu suntem împreună”, a transmis frumoasa blondină, spre dezamăgirea tuturor celor care mai sperau într-o împăcare.

George Burcea a fost prins drogat la volan

Problemele din căsnicie par să își pună foarte serios amprenta asupra lui George Burcea. Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, soțul Andreei Bălan a fost prins recent conducând sub influența substanțelor interzise.

Pentru fapta sa, actorul s-a ales cu dosar penal, iar dacă va primi o condamnare, i se va anula automat și permisul de conducere. În aceste condiții va mai avea dreptul să susțină examenul auto numai după doi ani, când se va încheia perioada de reabilitare prevăzută de lege.

La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive” se menționează în comunicatul emis de poliție

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×