Ofertele lunii ianuarie de la ANAF: terenuri, mașini plus vila lui Sorin Ovidiu Vântu. Prețurile de la care pornesc vânzările lucrurilor confiscate

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
20/01/2020, 15:25
Ofertele lunii ianuarie de la ANAF: terenuri, mașini plus vila lui Sorin Ovidiu Vântu. Prețurile de la care pornesc vânzările lucrurilor confiscate
ANAF scoate la vânzare mai multe bunuri imobiliare și mașini. Sursa foto: hepta.ro

ANAF are tolba plină de oferte în luna ianuarie. Fiscul scoate des la vânzare lucrurile pe care le-a confiscat, iar printre imobilele din acest sezon se numără și una din vilele lui Sorin Ovidiu Vântu.

ANAF scoate la vânzare mașini și imobile, printre care vila lui SOV

Bunurile sunt confiscate de la rău-platnici, iar printre lucrurile pe care ANAF le vinde la prețuri accesibile se numără inclusiv mașini și terenuri.

Pe lista ANAF se numără luna asta mașini precum o Skoda Octavia, fabricație 2004, la mai puțin de 1.000 de euro, notează agenția de știri Mediafax.

Vila fostului mogul, situată în zona Aviatorilor din Capitală

Mașina este una dintre cele mai ieftine de pe lista DGRFP București. Fiscul mai vinde și un Peugeot 307 (2005) la 4.900 de lei fără TVA, un Volkswagen Transporter (2000) la 5.100 de lei, dar și bărci.

Pe listă se află și două terenuri intravilane din localitatea Pantelimon, județul Ilfov. Unul dintre ele are 348 de metri pătrați, cu preț de pornire a licitației de 141.000 de lei, TVA inclus, adică în jur de 29.000 de euro.

În decembrie, Fiscul a vândut celebrul ARO fabricat în 1977 pe care l-a condus ani buni fostul dictator al României, Nicolae Ceaușescu.

Mașina a fost dată la licitație cu 189.180 de lei, la a doua încercare, după ce la prima licitație autovehiculul era evaluat la 137.500 de lei.

De departe, ”piesa de rezistență” din oferta lunii ianuarie este vila de pe strada Gheorghe Brătianu numărul 27 din București, care i-a aparținut mogulului Sorin Ovidiu Vântu, prescurtat SOV.

Clădirea a fost construită în anul 1927 și a fost confiscată pentru recuperarea prejudiciului de 13 milioane de dolari din dosarul FNI, dosar pentru care fostul patron al Realității TV a primit 8 ani de închisoare cu executare.

Vila și terenul aferent, de 580 de metri pătrați, sunt situate în zona Aviatorilor din Capitală, una dintre cele mai exclusiviste zone, unde prețurile locuințelor și ale terenurilor sunt, în general, destul de piperate.

Mai multe informații despre bunurile confiscate de ANAF și licitațiile organizate puteți afla de aici.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×