Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit religios, în mare secret. Evenimentul a venit după 5 ani de la cununia civilă. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/01/2020, 17:19
Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit religios, în mare secret. Evenimentul a venit după 5 ani de la cununia civilă. FOTO GALERIE FOTO
Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit religios. Sursa foto: Instagram.com

Ziua nunții este o zi foarte specială pentru fiecare mireasă, iar Octavia Geamănu poate spune acest lucru cu mâna pe inimă. Prezentatoarea de la Antena 1 este în culmea fericirii după ce s-a căsătorit cu muzicianul Marian Ionescu după 5 ani de la cununia civilă, mai ales că cei 2 au și un copil împreună.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu, nuntă pe repede înainte

Știrista Octavia Geamănu (36 de ani) și liderul trupei Direcţia 5 Marian Ionescu (56 de ani) sunt extrem de fericiți după ce au spus „Da” în fața preotului într-o ceremonie secretă. Cei doi îndrăgostiți s-au gândit să facă cununia religioasă abia la începutul anului, iar evenimentul a avut loc cu doar câteva zile înainte de aniversarea a 5 ani de la cununia civilă. VEZI FOTO

Cuplul a avut aproape familia, prietenii, dar și pe băiețelul lor, Andrei (3 ani). Ceremonia a fost oficiată la Biserica Bucur Ciobanul din Bucureşti. Nașii cuplului sunt Dinu Săraru şi Ticu Alexe, în timp ce cavalerul de onoare a fost prietenul și colegul cântărețului, Cristi Enache. De asemenea, domnișoară de onoare a fost chiar sora Octaviei Geamănu.

„Slujba a fost exact cum ne imaginam, la 5 ani de la cununia civilă ne-am dorit să venim în fața lui Dumnezeu și să îi mulțumim pentru bunătatea infinită și să primim sfânta taină a cununiei”, a mărturisit mireasa pentru observator.tv.

Rochia de mireasă a Octaviei Geamănu, aleasă cu o zi înainte

Octavia Geamănu și-a dorit o rochie de mireasă simplă și visul i s-a îndeplinit. Vedeta a purtat o creație marca Rosa Clara România fiind vorba de o rochie de mireasă lungă, dar fără mâneci la care prezentatoarea TV a accesorizat un voal lung și un șal de blană având în vedere condițiile meteo.

Rochia de mireasă a fost aleasă cu o zi înainte, iar buchetul proaspetei mirese a fost inspirat de pe Pinterest. „Mulțumesc @rosaclara_romania pentru rochia în care m-am simțit așa cum își dorește orice femeie care ajunge în fața altarului: magnific!”, a scris frumoasa prezentatoare pe contul de Instagram.

De asemenea, Octavia a mai adăugat că nunta a fost planificată abia la începutul acestui an.  „La începutul anului ne-am decis, fără să stăm vreu pic pe gânduri, să facem cununia religioasă cât mai curând. În stilul nostru. Nu recomand! A doua zi chiar nu se putea.

Nu de alta, dar îmi lipsea rochia de mireasă simplă și superbă pe care mi-o doream brusc. Însă, mai mereu, cel ăuțin în cazul meu, lucrurile se lămuresc”, a mai adăugat Octavia Geamănu pe pagina de socializare.

În plus, frumoasa blondină le-a transmis fanilor că va reveni în cursul acestei zile cu mai multe imagini de la cununia religioasă adăugând că cel mai probabil va posta toată săptămâna.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×