Oana Zăvoranu va juca într-un serial la Antena 1! Despre ce vorba în noua producție

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/05/2019, 16:35
Oana Zăvoranu va juca într-un serial la Antena 1! Despre ce vorba în noua producție
Oana Zăvoranu va juca într-un serial de la Antena 1. Sursa foto: Instagram

Așa cum ne ”amenința” cu proiectele în care numele ei va fi din nou unul sonor, Oana Zăvoranu pare să nu ne fi mințit. Actrița va apărea din nou pe micile ecrane, de da aceasta în producția de la Antena 1 care va fi lansată în toamnă, cel mai probabil, numită Sacrificiul. În telenovela de la Antena 1 aceasta va juca alături de Dorian Popa.

Oana Zăvoranu, din nou pe micile ecrane, într-o producție marca Antena 1

Oana Zăvoranu nu este la prima experiență de genul acesta. Vedeta a jucat în prima telenovelă românească, ”Numai iubirea” (2004), perioadă în care s-a cuplat cu cântărețul Pepe, iar apoi a urmat rolul din serialul ”Păcatele Evei”. Oana a fost în ambele telenovele personajul principal negativ și i-a hipnotizat pe toți cu acting-ul ei.

Serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion (regina telenovelelor românești) face parte din categoria family-drama, iar scenariul se bazează pe fapte care s-au întâmplat în realitate sau care au fost povestite de cunoscuți. Este surpriza scenografică pe care Antena 1 pariază de la toamnă.

Serialul Sacrificiul se filmează în București

Telenovela se filmează în București și spune povestea unor familii din medii diferite, scrie paginademedia.ro. Zăvoranca și-a început cariera în televiziune la TVR 2, unde prezenta emisiunea ”Vară pentru 2”. Oana a prezentat apoi o altă emisiune, după succesul de care s-a bucurat în cele două telenovele românești, prezentând o emisiune cu muzică latino pe Acasă TV.

“Îmi amintesc de începuturi, de seriozitatea şi de maturitatea Oanei, care rezolva neaşteptat de bine scenele dificile, de respectul cu care îmi cerea «dom’ Patriche, îmi daţi voie să bag ceva texte de la mine?» şi acceptam, aşa cum îi lăsam şi pe ceilalţi. Oana a făcut rolul vieţii, a fost un atu pentru film, prestaţia ei fiind uşor ţinută în loc de interdicţia caraghioasă dată de Pepe de a nu se săruta cu alţii! După primul episod unde s-a cam giugiulit în pat cu Papi – Alexandru Papadopol -, omul a devenit deplasat de gelos (şi la ce i-a folosit?)”, o descrie pe Oana Zăvoranu scenaristul telenovelei Numai iubirea, Eugen Patriche, scrie evzmonden.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×