Oana Zăvoranu și-a făcut publică averea! Cât a moștenit de la mama sa

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/01/2020, 18:04
Oana Zăvoranu și-a făcut publică averea! Cât a moștenit de la mama sa
Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre averea pe care o deține. Sursa foto: hepta.ro

Oana Zăvoranu este, fără îndoială, una dintre cele mai bogate figuri ale showbiz-ului autohoton, mai ales după moștenirea primită odată cu moartea mamei sale, Mărioara. Suma este una de-a dreptul amețitoare și i-a permis brunetei să devină o femeie de afaceri de succes. Aceasta și-a deschis o clinică de sănătate și a lansat propria marcă de parfum, iar investițiile sale au dat roadele așteptate, pentru că vedeta „se scaldă”, pur și simplu, în bani.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre averea pe care o deține

Obișnuită încă de mică să ducă o viață fără lipsuri, „Zăvo” își face toate poftele și nu se uită la preț atunci când vine vorba de a-și cumpăra un obiect pe care și-l dorește. Asumată și transparentă, așa cum o știm, „Diva” din Sacrificiul le-a răspuns curioșilor care se întrebau ce avere deține.

Potrivit acesteia, mamei sale nu i-a fost deloc ușor să strângă bogățiile impresionante de care vedeta se bucură acum. Dincolo de aceste sacrificii uriașe, Mărioarei Zăvoranu nu i-a fost deloc ușor să-și păstreze averea, mai ales că mulți îi așteptau sfârșitul, cu gândul să o lase „fără absolut nimic”.

A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Cum se împacă soțul său cu scenele fierbinți din Sacrificiul

De curând, bruneta s-a întors la marea sa dragoste, actoria și a răspuns prezent celui mai recent proiect al Ruxandrei Ion, supranumită „mama telenovelelor”, cu care a avut întotdeauna o relație bună.

În Sacrificiul, Oana îi dă viață Divei, personaj care i se potrivește mănușă, din toate punctele de vedere, după cum chiar ea a mărturisit.

Rolul nu duce, însă, lipsă de sacrificii, după cum spune și titlul producției, pentru că Oana trebuie să facă față și unor scene fierbinți, mai ales că „Diva” este una dintre cele mai râvnite femei din întreg Bucureștiul. Întrebarea e, cum reacționează Alex, soțul său, când își vede partenera de viață în ipostaze fierbinți alături de alți bărbați?

Am avut discuţii pregătitoare despre faptul că mai mult ca sigur lucrurile acestea se vor întâmpla în serial. Fiind un soţ care mă sprijină şi se bucură din tot sufletul de realizările mele profesionale, Alex a acceptat şi a înţeles imediat.

Nu mi-a creat în nicio secundă un disconfort în această privinţă. Vorbim de un soţ care îşi iubește nevesta, nu de un frustrat care vrea să te tragă înapoi şi nu se poate bucura de realizările partenerului, darămite să te şi sprijine”, a dezvăluit Oana Zăvoranu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×