Oana Roman, vacanță în Italia pentru fiica sa în plină epidemie de coronavirus: ”Acesta va fi cadoul ei”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/02/2020, 16:13
Oana Roman, vacanță în Italia pentru fiica sa în plină epidemie de coronavirus: ”Acesta va fi cadoul ei”
Oana Roman își duce fiica în vacanță în Italia, țară afectată de coronavirus. Sursa foto: Instagram.com

Oana Roman a sărbătorit-o cu fast pe fiica sa Isabela care a împlinit recent frumoasa vârstă de 6 ani și s-a gândit ca anul acesta să-i facă un cadou mai special: o vacanță. Fiica fostului premier al României Petre Roman a ales o destinație care din păcate este grav afectată de epidemia de coronavirus.

Oana Roman își duce fiica în Italia. Marius Elisei nu va lipsi din vacanță

Oana Roman (43 de ani) și Marius Elisei (32 de ani) sunt din nou o familie frumoasă și fericită și au fost mereu împreună la bine și la rău. Vedeta a organizat în urmă cu câteva zile petrecerea fiicei sale Isabela care a împlinit 6 ani și nu a uitat să-l invite și pe Marius.

Petrecerea s-a desfășurat la locul de joacă deschis recent de Brigitte Pastramă în incinta Academiei lui Ilie Năstase și chiar dacă a fost una fastuoasă Oana Roman nu a uitat de cadoul pentru fiica sa. Vedeta a mărturisit că anul acesta îi va oferi Isabelei un cadou cu totul special: o vacanță.

„Am vrut să îi facem un cadou diferit, pentru că aşa cadouri primeşte tot mereu. Anul acesta, de ziua ei, am hotărât să plecăm într-o vacanţă.Trebuia să plecăm săptămâna trecută. Din păcate, a făcut febră şi nu am mai plecat”, a spus Oana Roman pentru libertatea.ro.

Destinația aleasă de Oana Roman, subiect de discuție

Fiica fostului premier al României Petre Roman a mai dezvăluit că nu va pleca doar cu fiica sa, ci îl va lua și pe Marius Elisei, semn că relația lor intră pe făgașul normal. Soțul vedetei a confirmat la rândul său călătoria care va avea loc săptămâna viitoare.

„Plecăm săptămâna viitoare şi acesta va fi cadoul ei. Plecăm în formulă completă, toţi trei”, a mai adăugat vedeta care a mărturisit că destinația aleasă este Italia, țară grav afectată de epidemia de coronavirus în momentul de față.

Oana Roman a spus că nu se teme de acest virus periculos și a completat că știe ce măsuri trebuie să ia pentru a fi în siguranță în timpul vacanței în Italia. Singurul incovenient pe care l-ar putea avea vedetei ar fi la întoarcerea în țară când ar putea fi obligată să stea 14 zile la domiciliu.

Vedeta va trebui să stea 14 zile în carantină după revenirea în țară

„România ar putea fi expusă cazurilor de coronavirus pe teritoriul național ca urmare a dinamicii călătoriilor pe care românii le-ar putea face cu avionul sau cu mașina.

Autoritățile din domeniul sănătății vor include și oamenii care vor veni în România din regiunile afectate Veneto și Lombardia sau care au călătorit în ultimele 14 zile în aceste zone în categoria celor care vor trebui să stea în carantină 14 zile.

Aceste măsuri sunt similare celor luate de autoritățile italiene”, a declarat ministrul Sănătății Victor Costache despre măsurile luate în ceea ce privește coronavirusului, informează viva.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×