Oana Roman, ţinută elegantă la nunta lui Brigitte şi Florin Pastramă! Cum arată. FOTO

Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
28/05/2019, 10:01
Oana Roman, ţinută elegantă la nunta lui Brigitte şi Florin Pastramă! Cum arată. FOTO GALERIE FOTO
Ce tinuta a purtat Oana Roman la nunta Brigittei Sfat cu Florin Pastrama

Oana Roman a atras toată atenția la nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte Sfăt! Mondena a îmbrăcat o rochie foarte elegantă, iar fanii ei au reacționat imediat pe rețelele de socializare. Fiica fostului premier Petre Roman a purtat noua ținută cu mândrie, mai ales că a slăbit foarte mult în ultima perioadă și arată mai bine ca niciodată.

Oana Roman, ținută îndrăzneață la cununia Brigittei Sfăt cu Florin Pastramă

Oana Roman a fost însoțită la nuntă de soțul ei, Marius Elisei. Ținuta aleasă de ea a fost una destul de îndrăzneață. A apărut la fericitul eveniment într-o rochie roz bombon, iar una dintre internaute i-a lăsat un comentariu în legătură cu ținuta aleasă.

Oana Roman, în vârstă de 43 de ani, a avut curajul să poarte o ținută roz bombon la nunta prietenei sale, Brigitte. Rochia este asimetrică și a fost accesorizată cu o pereche de cercei din perle în aceeași nuantă, iar încălțămintea aleasă a completat ținuta elegantă: o pereche de sandale cu talpă înaltă.

Oana Roman a purtat o tinuta roz bombon la nunta Brigittei Sfat
Oana Roman nunta Brigitte Sfat

Fanii, mirați că Brigitte Sfăt și Florin Pastramă chiar s-au căsătorit

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au spus un DA hotărât în fața ofițerului de stare civilă, după o poveste de dragoste care s-a înfiripat în fața a milioane de telespectatori, fani ai emisiunii Ferma, difuzată de Pro TV. Acolo s-au întâlnit proaspeții însurăței. Mesajele de felicitare au curs râu!

“Îi doresc să fie sănătoasă și fericită și împlinită, cum își dorește ea de foarte mult timp să fie. Eu asta îi doresc. Să meargă pe drumul ăsta și să își împlinească visele. Este un om muncitor și un om sufletist” sunt urările transmise de Oana Roman prietenei sale, Brigitte Sfăt, potrivit spynews.ro.

“Băi, ce tare, chiar nu a fost de show, super! Casă de piatră!”,“CASĂ DE PIATRĂ cu multă fericireși cu mulți copii. Dumnezeu să binecuvânteze noua familie”, “Când oamenii sunt fericiți și se iubesc, nimic nu mai contează, casă de piatră!!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Brigitte Sfăt și Florin Pastramă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×