Categorie: Autor:

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Soțul vedetei și micuța Iza, surprinși gătind împreună

Oana Roman și Marius Elisei au îngropat securea războiului, iar anul 2020 îi prinde din nou împreună. După ce a anunțat cu surle și trâmbițe în anul 2019 că viața ei merge mai departe fără Marius, Oana a revenit la sentimente mai bune.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Vedeta a postat o serie de story-uri pe Instagram, acolo unde poate fi observat și Marius Elisei la petrecerea organizată de fiica lui Petre Roman la care au participat mai mulți prieteni.

„Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat”, a declarat recent Oana Roman, potrivit unica.ro.

Marius, surprins în timp ce pregătește lava cake. Sursa foto: Instagram

Marius și micuța Iza au preparat lava cake

„Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui”, a mai spus vedeta.

„Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”, mai spusese fosta prezentatoare de televiziune.

Oana a publicat mai multe fotografii și videoclipuri de la petrecerea pe care a dat-o cu ocazia sărbătorilor de iarnă. I-a invitat pe mai mulți oameni cunoscuți din showbiz.

Printre cei care au luat masă cu cuplul Roman-Elisei s-au numărat Vica Blochina și Mihai Mitoșeru.

Oana a pregătit o masă copioasă pentru toți, iar într-unul dintre story-uri, este surprins Marius, soțul ei, împreună cu fetița lor, Izabela.

Oana îi întreabă ce pregătesc, iar micuța Iza spune că face lava cake. Evident, fetița a fost cel mai bun ajutor de bucătar pentru Marius, care se pricepe foarte bine la deserturi.