Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună de dragul fiicei lor! Micuța Isabela a împlinit 6 ani

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/02/2020, 13:55
Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună de dragul fiicei lor! Micuța Isabela a împlinit 6 ani
Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit împreună ziua de naștere a fetiței lor. Sursa foto: Instagram

Chiar dacă relația lor nu trece prin cele mai bune momente, Oana Roman și soțul său lasă deoparte orice disensiuni atunci când vine vorba despre Isabela, fetița pe care cei doi o au împreună. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, când micuța a împlinit 6 ani, iar vedeta a avut grijă să o răsfețe cum se cuvine, printr-o petrecere surpriză la care a luat parte și Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei, mai apropiați ca niciodată. Cei doi și-au sărbătorit împreună fetița

Ba mai mult decât atât, judecând după imaginile postate de fiica fostului premier al României pe rețelele de socializare, putem spune că fericitul eveniment a readus armonia în sânul familiei. Și, poate cine știe, avem parte de o nouă împăcare surpriză.

De ce spunem asta? Ei bine, pentru că Oana nu doar că se simte foarte bine în compania partenerului său de viață, ba chiar îl alintă în văzul tuturor, iar cei doi par mai apropiați ca niciodată. „El m-a ajutat după naștere, el a avut grijă de Iza când eu era să mor. Iza de el ascultă”, a declarat vedeta când a venit vorba despre Marius Elisei, semn că este dispusă să îngroape definitiv securea războiului.

Imediat după ce petrecerea ca în povești a luat sfârșit, fericita mămică a ținut să-i transmită micuței sale prințese un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere. „La ora 10.50 acum 6 ani se năștea Isabela. La mulți ani copil minunat! Ești soare, ești lumină, ești Rai și Paradis. Ești bucurie, înțelepciune, frumusețe, bunătate și seninătate! Ești tot !

Să fii sănătoasă și fericită și să ai noroc. Să rămâi dreaptă, bună, generoasă și demnă! Cel mai mare privilegiu al existenței mele este acela că îți sunt mamă!”, a scris Oana Roman pe contul său de Facebook.

În urmă cu câteva săptămâni, mariajul părea sortit eșecului. Ce spunea vedeta pe atunci

Spre bucuria fanilor, care le-au transmis nenumărate mesaje de felicitări în mediul online, cei doi soți par să fi șters cu buretele momentele dificile prin care au trecut. Și nu au fost deloc puține, mai ales dacă luăm în calcul mesajul transmis de Oana în urmă cu câteva săptămâni, în care aceasta lăsa de înțeles că despărțirea este iminentă.

Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem şi încercam amândoi, fiecare separat, dar şi împreuna, să fim o familie.

Nu vreau să vorbesc despre asta, am evitat să vb despre asta şi nici nu am să o fac de acum încolo”,a  scris vedeta pe rețelele de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×