Oana Roman se separă de soțul ei! ”Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/12/2019, 15:18
Oana Roman se separă de soțul ei! ”Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă”
Oana Roman se separă de soțul ei. Sursa foto: playtech.ro

Șoc în showbiz! Oana Roman a ales să se separe de soțul ei, după o relație de 7 ani, timp în care a apărut pe lume și fiica lor, Isabela! Anunțul surprinzător a fost făcut chiar de fiica fostului premier Petre Roman, pe o rețea de socializare!

Oana Roman se separă de soțul ei

„Am ezitat de zeci de ori să fac această postare ! Am scris-o si am Șters-o apoi! Din păcate o fac pâna la urmă! Sunt un om asumat, sincer si transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă așa cum se face pe rețelele sociale.

Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mintit niciodată. Prefer să aflați de la mine decat din zvonuri sau speculații. În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!

Decizia de separare a fost luată de comun acord

Aceste încercări si-au pus amprenta asupra noastră si deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul in care între noi lucrurile nu mai functionează ca și cuplu”, a scris vedeta în mediul online.

Decizia de separare a fost luată de comun acord, spune Oana Roman, care mai scrie că ea și soțul ei vor avea o relație bună în continuare, de dragul fiicei lor, Maria Isabela.

„Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere . Când părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare și legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o trauma de nedescris.

Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferință și îmi doresc ca relatia noastră ca părinți să rămâna una civilizată și de prietenie în a putea să ne creștem în mod responsabil copilul. Marius a fost lângă mine când nu a fost nimeni, s-a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv și fizic în cresterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase și pentru asta îl respect și îl voi respecta toată viața mea! Îmi doresc să avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care îl avem”, a adăugat ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×