Oana Roman, relație cu un bărbat căsătorit. Fiica lui Petre Roman a făcut o dezvăluire surprinzătoare

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/05/2019, 13:46
Oana Roman, relație cu un bărbat căsătorit. Fiica lui Petre Roman a făcut o dezvăluire surprinzătoare GALERIE FOTO
Oana Roman a dezvăluit că s-a iubit cu un bărbat însurat. Sursa foto: Hepta.ro

Oana Roman are câteva experiențe de viață pe care nu le va uita niciodată. Fiica fostului premier, Petre Roman, a dezvăluit lucruri picante din trecutul ei și a spus că a avut o relație cu un bărbat căsătorit, la un moment dat. Fosta prezentatoare de televiziune crede că o femeie poate iubi doi bărbați în același timp și a vorbit despre propria ei experiență.

Oana Roman: O femeie poate iubi doi bărbați

Acum foarte mulți ani, Oana Roman a umblat cu un bărbat despre care a aflat ulterior că era… însurat! Vedeta a mărturisit că a fost împreună cu respectivul individ timp de vreo trei-patru ani. Oana a mai spus că i-a fost fidelă și el nu considera pe parcursul relației lor că își înșală nevasta, iar asta se pare că nu a deranjat-o nici pe ea.

Oana a înțeles situația prin care a trecut acel iubit. Fiica lui Petre Roman a declarat că el le iubea pe amândouă, doar că diferit. Vedeta a făcut aceste mărturisiri uluitoare într-o emisiune de televiziune, notează spynews.ro. „Eu cred că o femeie poate iubi doi bărbaţi, la fel cum cred că un bărbat poate iubi două femei.

Oana are o fetiță minunată pe nume Izabela. Sursa foto: Instagram

”Ne iubea pe amândouă, dar altfel”

Acum foarte mulţi ani, când nu eram implicată într-o relaţie, am cunoscut un bărbat despre care nu ştiam că are o legătură amoroasă. Ulterior am aflat că are pe cineva, mi-a spus el după puţin timp. Eu am avut o relaţie cu acel om timp de trei-patru ani.

El se simţea foarte bine cu mine, dar şi cu soţia lui, acasă. Eu i-am fost fidelă lui, iar el nu considera că îşi înşală nevasta. Spunea că are anumite trăiri intense cu mine şi altele, total diferite, cu ea. Ne iubea pe amândouă, dar altfel”, a spus Oana Roman la tv.

Oana Roman este în prezent căsătorită cu Marius Elisei, cu care are o fetiță pe nume Izabela. De-a lungul timpului, s-a zvonit că relația dintre ea și Marius nu ar fi tocmai pe roze.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×