Oana Roman, poză incendiară după împăcarea cu Marius Elisei! S-a fotografiat îmbrăcată sumar, în aşternut: “Felicitări pentru siluetă”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/01/2020, 16:51
Oana Roman, poză incendiară după împăcarea cu Marius Elisei! S-a fotografiat îmbrăcată sumar, în aşternut: “Felicitări pentru siluetă” GALERIE FOTO
Oana Roman, poză incendiară după împăcarea cu Marius Elisei. Sursa foto: tacataca.prosport.ro

Oana Roman și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie foarte îndrăzneață! Fiica fostului premier Petre Roman radiază de fericire, mai ales după ce s-a împăcat cu soțul ei, Marius Elisei, cu care are și o fetiță.

Oana Roman, poză incendiară după împăcarea cu Marius Elisei

Oana Roman a postat o fotografie pe Instagram în care apare în așternuturi, îmbrăcată sumar. Fanii ei au felicitat-o imediat, deoarece Oana pare că a slăbit și mai mult și arată mai bine ca niciodată.

Chiar dacă apare în pat, învelită pe alocuri, mondena este machiată și își lasă la vedere un picior, dar și sutienul, fapt care i-a făcut pe mulți să viseze cu ochii deschiși. “Felicitări pentru siluetă”, este unul dintre mesajele fanilor săi.

Oana Roman, poză incendiară după împăcarea cu Marius Elisei
Oana Roman, poză incendiară după împăcarea cu Marius Elisei

Oana Roman a trecut printr-o perioadă foarte grea

Postarea sa a primit peste 1200 de aprecieri, în scurt timp după ce a văzut lumina…internetului. Oana Roman a trecut printr-o perioadă destul de grea. În luna decembrie a anului trecut, Oana Roman s-a văzut nevoită să anunțe pe rețelele de socializare separarea de tatăl fetiței sale, Marius Elisei.

”Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare ! Am scris o si am sters o apoi ! Din pacate o fac pana la urma ! Sunt un om asumat , sincer si transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfecta asa cum se face pe rețelele sociale .

Am o datorie fata de publicul meu pe care nu l am mintit niciodată. Prefer să aflați de la mine decat din zvonuri sau speculații.

In aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată , dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne am luptat cu boala , cu lipsurile , cu grijile! Aceste încercări si au pus amprenta asupra noastră si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu.

Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna , asta doar timpul va decide . Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela ! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere”.

Prin acest mesaj, Oana Roman anunța în luna decembrie 2019 separarea de soțul ei. Cei doi se pare că au revenit la gânduri mai bune și s-au împăcat la începutul anului 2020.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×