Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei: ”Nu a vorbit nimeni despre infidelitate, bani sau divorț”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/12/2019, 15:53
Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei: ”Nu a vorbit nimeni despre infidelitate, bani sau divorț”
Oana Roman nu exclude varianta unei împăcări cu Marius Elisei. Sursa foto: yve.ro

Oana Roman și Marius Elisei au luat decizia de a se despărți după 7 ani de relație invocând o separare temporară. După ce s-a scris că motivele ”divorțului” sunt legate de infidelități sau bani, fiica fostului premier al României a ținut să lămurească situația.

Oana Roman: ”Nu am divorțat, doar ne-am separat”

Oana Roman a ținut încă o dată să precizeze că nu a depus actele de divorț, ci doar a luat o mică pauză de la relația sa cu Marius Elisei. În plus, vedeta a mărturisit pentru libertatea.ro că de sărbători, cel mai probabil, vor fi o familie normală și nu este exclusă o împăcare.

„Pasul ăsta nu l-am făcut de capul meu. Am explicat foarte clar despre ce e vorba. Eu sper ca de sărbători, având în vedere că avem un copil, el să fie prezent, întrucât așa este normal. Om vedea ce ne rezervă viitorul. Repet și vreau ca lumea să înțeleagă foarte clar eu nu am vorbit despre divorț.

Nici o secundă. Am spus foarte clar că este o separare și că nu știm ce ne rezervă viitorul. Toată lumea a zis că deja am divorțat, ceea ce este o aberație. Nu am divorțat, nu am depus încă divorțul, doar ne-am separat”, a declarat soția lui Marius Elisei.

Oana Roman spune de ce nu a mai mers relația

Vedeta a precizat că separarea nu a fost luată de pe o zi pe alta și a fost de comun acord. Oana Roman spune că și-a dat seama că în momentul de față ea și Marius Elisei au nevoie de o pauză și că niciodată nu s-a pus problema de înșelat, bani sau divorț.

„Între noi, la un moment dat, lucrurile nu au mai funcționat, în ceea ce privește cuplul nostru, și am ajuns la concluzia că separarea este cea mai bună variantă, deocamdată.

Deci nu a vorbit nimeni de infidelitate, nu a vorbit nimeni despre bani, nu a vorbit nimeni despre divorț. După cum observi, am verigheta pe mână”, a mai adăugat Oana pentru sursa menționată.

Soția lui Marius Elisei a pozat pentru prietena sa Vica Blochina

În momentul de față Oana nu trece printr-o perioadă tocmai roz, dar se axează pe carieră. Vedeta a lansat o colecție de rochii și a pozat pentru buna ei prietenă, Vica Blochina. Fiica fostului premier al României a avut parte de o ședință foto incendiară alături de alte 4 vedete din showbiz-ul autohton.

„Nu mă las de PR niciodată. Am făcut ședință foto pentru că mi-am lansat o colecție de rochii și azi (n.r. – ieri) sunt model, cum ar fi. Nu știu dacă înțelegi. Pentru că m-a chemat prietena mea Vica să pozăm niște lenjerii de pat.

Prima ședință foto am zis să i-o fac cadou să vedem ce impact are și, de acum înainte, când mai vrea, doamna Vica să plătească”, a spus amuzată Oana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×