Oana Roman, mesaj controversat pe Internet! S-a plâns că nu are bani, iar utilizatorii au taxat-o. Replica vedetei a venit imediat

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/10/2019, 09:26
Oana Roman, mesaj controversat pe Internet! S-a plâns că nu are bani, iar utilizatorii au taxat-o. Replica vedetei a venit imediat
Câți bani investește Oana Roman într-o blană naturală. Sursa foto: Instagram.com

Oana Roman iubește blănurile naturale și nu ascunde acest lucru. Vedeta este în căutare de noi achiziții și a postat pe o rețea de socializare o fotografie dintr-un magazin de haine și blănuri naturale. Fiica fostului premier al României Petre Roman a mărturisit că își face pe comandă blănuri naturale la prețuri ”imbatabile”.

Oana Roman cheltuie sume enorme pe blănuri naturale

Oana Roman a fost văzută la un eveniment în urmă cu 2 ani purtând o blană naturală din vulpe argintie vopsită într-o culoare foarte vie, mov. Specialistul în blănuri Daniel Mărgărit a declarat la vremea respectivă că o asemenea haină nu este făcută la vreo firmă specială, dar tot costă 1.500 – 1.800 de euro. În urmă cu scurt timp fiica fostului premier Petre Roman s-a fotografiat într-un magazin de blănuri naturale și le-a mărturisit fanilor care este haina pe care urmează să o achiziționeze.

„Știu, o să comentați despre faptul că nu e ok să porți blană naturală, dar atunci ar trebui să nu mai încălțăm nimic din piele și să ne luăm genți din plastic ! Așa că eu recunosc, ador blănurile și azi am ajuns în paradisul lor! Mulțumesc @svetlana_karahan pentru că o să-mi faci pe comandă blana la care visez și la un preț realmente imbatabil”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

O internaută a reacționat și a întrebat-o pe Oana Roman: „De ce nu ți-o permiți pe cea de chinchila? Cât costă? Este așa de scumpă???”, iar răspunsul soției lui Marius Elisei a fost unul pe măsură. „E aproape 3.000 de euro . Nu-mi permit, mai ales că am avut mari cheltuieli cu noua casă”. Vă reamintesc că Oana Roman și-a cumpărat casă în valoare de 160.000 de euro.

Ce alte vedete adoră și poartă blănuri naturale

Nu doar Oana Roman a recunoscut că iubește blănurile naturale, ci și Dana Săvuică și Laura Cosoi. Vedetele showbiz-ului autohton au fost văzute de-a lungul timpului purtând blănuri de mii de euro. În urmă cu câțiva ani și Irina Nicolae ajungea în categoria vedetelor care îndrăgesc blănurile naturale, dar recunoaște că are și blănuri sintetice.

„De obicei port blană naturala. Am mai purtat și blană ecologică însă recunosc că îmi place blana naturală. Eu știu că sunt foarte mulți oameni care sunt împotriva purtării blănurilor naturale, însă nu-mi place să fiu ipocrită și să spun că port doar blănuri ecologice”, spunea Irina Nicolae într-un interviu pentru agentiadepresamondena.com.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×