Oana Roman, look de milioane! Cum s-a pregătit pentru nunta Adelinei Pestriţu. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/07/2019, 16:45
Oana Roman, look de milioane! Cum s-a pregătit pentru nunta Adelinei Pestriţu. FOTO GALERIE FOTO
Oana Roman, pregătită de nunta Adelinei Pestrițu. Sursa foto: wowbiz.ro

Oana Roman este una dintre vedetele invitate la nunta Adelinei Pestrițu. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a postat câteva imagini pe contul ei de Instagram în care le-a prezentat fanilor cum s-a pregătit pentru nunta prietenei sale. Oana a ales să își prindă părul într-o coadă, iar ca make-up, din ce se poate observa în imagini, a optat pentru nuanțe cât mai apropiate de culoarea pielii sale.

Oana Roman, gata de party la nunta Adelinei Pestrițu

Oana Roman este una dintre invitatele speciale la nunta Adelinei Pestrițu, eveniment care ține prima pagină a site-urilor tabloide și a ziarelor mondene astăzi. Oana a publicat câteva fotografii pe contul ei de Instagram în care apare într-o cămașă tip tunică, turcoaz. Coafura vedetei iese în evidență pentru că este una artificială.

Ca să fie cât mai frumoasă, aceasta și-a atașat o coadă din extensii, iar cel mai probabil o va păstra toată seara. Oana a preferat să aibă părul buclat și a ales să își asorteze coafura cu un make-up apropiat de culoarea naturală a pielii, cu niște nuanțe ciocolatii în zona ochilor. La nunta bloggeriței participă mare parte din lumea bună a vedetelor de pe plaiurile mioritice.

Oana Roman și-a pus extensii. Sursa foto: Instagram Oana Roman

Cine sunt domnișoarele de onoare de la nunta vedetei

Adelina Pestrițu a făcut pasul cel mare astăzi. Vedeta pășește în viață alături de Virgil Șteblea, în calitate de mireasă. La petrecere sunt așteptate nume sonore din showbiz, iar atmosfera va fi întreținută de Maria Dragomiroiu și Elena Gheorghe, printre alții. Nici domnișoarele de onoare ale fostei prezentatoare de la Kanal D nu sunt de ici, de colo.

Domnișoarele alese de Adelina sunt prezentatoarea de la Kanal D și fosta ei colegă, Ana Ciota, Roxana Blagu, fosta membră a trupei Trident, stilista Cristina Dumitru, Natalia Mateuț, prezentatoarea matinalului de la Antena Stars și Iza și Raluca Bogdan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×