Oana Roman, despre cazul lui Mario Iorgulescu, după ce a fost transferat în străinătate: „Poate acolo are mai multe șanse”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
24/09/2019, 11:48
Oana Roman, despre cazul lui Mario Iorgulescu, după ce a fost transferat în străinătate: „Poate acolo are mai multe șanse”
Oana Roman a spus că Mario Iorgulescu a fost scăpat de sub control de părinți. Sursa foto: PRO TV

Oana Roman a vorbit despre ce mai scrie presa în zilele noastre și a trecut în revistă cazul Mario Iorgulescu, cel care a inflamat spiritele în România. Fiica fostului premier a spus că îl cunoaște de ani de zile pe Gino Iorgulescu și susține că îi pare foarte rău prin ceea ce trece acesta. Oana a spus că Mario a fost scăpat de sub control.

Oana Roman: „Familia s-a gândit că poate îl salvează, mai ales că își permite”

Fosta prezentatoare de televiziune a declarat la emisiunea „Vorbește lumea”, în această dimineață, că Mario s-ar putea face mai bine în străinătate. Oana a mai spus că nu ar fi crezut că băiatul o va lua pe o cale atât de rea, că avea în față tot viitorul înainte. Oana a spus că dacă părinții se ocupau cum trebuia de el, acesta ajungea un fotomodel de succes în străinătate.

„Vorbim despre un caz din care eu cred că, cumva, cu toții trebuie să învățăm ceva. Arată faptul că copiii pot să o ia razna dacă nu sunt ținuți cum trebuie sub control. Tare rău îmi pare de situația asta și nu vreau să se supere pe mine, dar aici vorbim de un copil care a fost scăpat de sub control. E un copil deștept, un copil frumos. Dacă avea ambiție și dacă era îndrumat de mic ajungea un super top model. Avea șansele să fie pe cele mai mari podiumuri de modă”, a declarat astăzi Oana Roman.

Mario Iorgulescu
Mario iorgulescu a fost transferat în străinătate. Familia nu a comunicat în ce țară. Sursa foto: antena3.ro

„Trebuia să anunțe oficial despre transfer”

„Nu este la prima abatere, a mai avut probleme, a fost arestat preventiv, a fost scăpat. E normal ca mamele să sufere pentru copiii ei. Există două părți: poate acolo are mai multe șanse, poate îl salvăm, mai ales că ei își permit, dar acum dacă au avut bani să dea 300.000 de euro vor avea și să dea pentru salvarea vieții sale. Vorbim în dosarul ăsta despre trei infracțiuni grave pentru care sigur va face pușcărie, chiar dacă va trăi”, a mai spus Oana la PRO TV.

„Trebuia să anunțe oficial familia Iorgulescu despre transfer. Fapta și situația sunt atât de grave și oricât și-ar dori ei să-l scape nu au cum. În orice țară civilizată, el trebuie să răspundă. Faptele par grave, nu sunt avocat, nu știu câți ani ar putea primi”, a conchis vedeta.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×