Oana Roman, despre câștigătorul ”Românii au talent”! ”Nu mi se pare cel mai bun dansator!”

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
07/06/2018, 16:44
Oana Roman, despre câștigătorul ”Românii au talent”! ”Nu mi se pare cel mai bun dansator!” GALERIE FOTO
Oana Roman a vorbit despre câștigătorul ”Românii au telent”

Oana Roman a vorbit despre câștigătorul din ultima ediție a concursului ”Românii au talent”. Este vorba despre Emil Rengle (27 de ani) pe seama căruia au apărut foarte multe controverse de-a lungul timpului. Vedeta și-a exprimat părerea proprie despre ce s-a întâmplat la ultima ediție a concursului, mai exact a spus că nu i se pare ceva deplasat că acest concurent a mai colaborat cu PRO TV-ul în trecut.

”Nu am nimic împotriva faptului că Emil a mai colaborat cu PRO TV-ul. Până la urmă a fost dreptul lui să participe și votul a fost al publicului și nu al oamenilor din PRO. Poate ar fi avut ceva avantaje la preselecție, însă pe parcurs nu văd cu ce ar fi putut să fie ajutat. Strict personal despre el ca dansator, nu mi se pare cel mai bun dansator din lume și o spune un om care a trăit printre dansatori și nu printre orice fel de dansatori ci printre cei care astăzi dansează la Las Vegasm Cirque de Soleil și alte mari scene. Din acest punct de vedere, nu mi se pare cel mai bun dansator, însă a avut momente foarte bine construite, iar asta l-a pus în valoare.”, a explicat Oana Roman în cadrul emisiunii sale online.

Oana Roman, despre câștigătorul ”Românii au talent”

Oana Roman a vorbit despre câștigătorul din ultima ediție ”Românii au talent”. Ea a apreciat că mult comentatul dans în care concurentul era încălțat în pantofi cu toc nu a fost chiar cea mai inspirată decizie: ”Nu m-a dat pe spate ideea cu dansul pe tocuri și o spune un om foarte deschis la minte. Momentele lui au fost un manifest, iar asta i-a ieșit foarte bine. Eu am prieteni foarte buni homosexuali și nu am nimic împotriva lor, însă nu mi s-a părut ceva care să mă impresioneze, momentul în care au dansat pe tocuri.”

Gestul de a dona premiul, o manevră de PR

Oana Roman susține că gestul lui Emil Rengle de a dona premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro a fost doar o manevră de PR. ”Este o manevră de PR, iar cei de la PRO TV stiu foarte bine să facă asta! Mi se pare că Bianca merita acei bani și avea nevoie de ei. Este un lucru minunat că s-a întâmplat asta.”, a mai spus Oana Roman.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×