Oana Roman demontează mitul nunţii Teodorei Becali: „Nu cred că a investit chiar atât”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/10/2019, 13:09
Oana Roman demontează mitul nunţii Teodorei Becali: „Nu cred că a investit chiar atât”
Oana Roman demontează mitul nunții Teodorei Becali. Sursa foto: b1.ro

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a căsătorit weekend-ul trecut cu Mihai Mincu, alesul inimii sale, iar latifundiarul din Pipera a avut grijă ca tânăra de 24 de ani să aibă parte de o nuntă ca în povești. Patronul clubului de fotbal FCSB nu s-a uitat deloc la bani, cheltuind sume impresionante pentru organizarea petrecerii desfășurate la Palatul Snagov, în compania a peste 400 de invitați. Mai concret, în spațiul public a circulat un zvon conform căruia omul de afaceri ar fi investit nu mai puțin de jumătate de milion de euro pentru fericitul eveniment.

Oana Roman nu crede că nunta Teodorei Becali a costat 500.000 de euro

Chestionată pe marginea acestui subiect, Oana Roman, care se ocupă cu organizarea nunților prietenilor din showbiz-ul românesc, nu dă, însă, crezare acestor speculații. Fiica fostului prim-ministru al României este de părere că organizarea unei nunți nu poate implica cehltuieli atât de ridicate, indiferent cât de grandioasă ar fi aceasta.

Nu cred că a investit chiar atât, eu fac nunţi şi ştiu. Oricât de fastuos ar fi, nu cred că a costat 1 milion de euro. Probabil a cheltuit mulţi bani, s-a  organizat într-o locaţie care a fost reamenajată complet. Nu e neapărat pe gustul meu să arunci cu banii, aşa cum a făcut domnul Becali”, a declarat Oana Roman la emisiunea Vorbește Lumea.

Gigi Becali i-a organizat fiicei sale o nuntă pe cinste. Sursa foto: adevarul.ro
Gigi Becali i-a organizat fiicei sale o nuntă pe cinste. Sursa foto: adevarul.ro

Teodora și Mihai Mincu au strâns o sumă impresionantă din darul de nuntă

Pe lângă sumele exorbitante investite de Gigi Becali, Teodora și Mihai Mincu au avut parte de un dar de nuntă cât se poate de generos. Mai concret, potrivit  wowbiz.ro, proaspeții însurăței au primit din partea tuturor celor prezenți la fericitul eveniment un milion de euro, în condițiile în care la petrecere au luat parte inclusiv nume sonore ale scenei politice din România, precum Adrian Videanu și Viorel Hrebenciuc, apropiați ai lui Gigi Becali. De altfel, patronul „roș-albaștrilor” a declarat într-un interviu acordat recent că a invitat „doar câțiva oameni” și nu, 1.000, cum s-a presupus inițial.

Nu sunt aşa o mie de invitaţi, cum probabil, credea toată lumea! Am invitat ai mei 5-6 prieteni, în rest, familia şi apropiații mirilor. Sunt 400-400 şi ceva de persoane. Nu e o nuntă cu mare, mare fast. E o nuntă simplă, frumoasă, nu foarte mulţi invitaţi. 200 şi 200 din partea fiecăruia. I-am invitat pe Hrebenciuc, Videanu, Păunescu, Mihai Stoica, Anamaria Prodan, şi Mitică Dragomir, Mitică am zis că o cunoaşte pe fată de mică… Atât! Doar câțiva oameni!, a dezvăluit Gigi Becali.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×