Oana Roman, cu fetița la spital de Sărbători: „Isa a făcut febră 40 și nu a cedat la niciun medicament”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/12/2019, 16:45
Oana Roman, cu fetița la spital de Sărbători: „Isa a făcut febră 40 și nu a cedat la niciun medicament”
Oana Roman a ajuns la spital cu micuța Isabela. Sursa foto: romaniatv.net

Problemele par să se țină lanț de Oana Roman după anunțul separării de Marius Elisei. Vedeta a fost nevoită să se întoarcă de la munte, unde se afla împreună cu fiica sa, Isabela pentru a petrece Revelionul, întrucât micuța a făcut febră și a trebuit dusă de urgență la spital. Cum febra „nu a cedat la niciun medicament”, medicii au hotărât ca fetița să rămână internată pentru investigații.

Oana Roman a mers cu fetița la spital de Sărbători

Vacanța noastră de iarnă nu a mai început. Isa a făcut febră 40 și nu a cedat la nici un medicament . Ne am întors la București, deși ajunsesem la munte, și ne-am internat la @sanador.romania pentru tratament și analize. Doriți-vă sănătate! Atât!”, a scris Oana într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, iar reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

Doamne ajută să treacă repede ? ?”, „Ooo, draga de ea… muultă sănătate, pui drag…??❤️”,Sănătate multă! Adevărul este că dacănu ai sănătatee, nu ai nimic! ???” sunt doar trei dintre comentariile lăsate de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat de Crăciun

Ziua de Crăciun a adus și o veste bună în familia Oanei Roman. Fiica fostului premier și soțul său, Marius Elisei au „îngropat securea războiului” de dragul fetiței și, mai mult decât atât, par să fi acordat o nouă șansă iubirii lor. De altfel, chiar dacă a anunțat personal despărțirea de partenerul de viață, vedeta nu a exclus definitiv varianta împăcării.

Numai timpul va decide cum vor evolua lucrurile și, atunci când eu voi fi lămurită pe deplin, atunci evident că voi spune acest lucru. Sunt într-o perioadă în care analizez situația.  Marius este foarte prezent în viața fetiței, el are foarte multă grijă de ea. Ea a mers cu noi tot timpul peste tot”, spunea Oana Roman cu ceva timp în urmă.

A fost o zi în care am anunțat că eu și Marius ne-am separat, dar să știți că nu este sfârșitul lumii, nu moare nimeni. Este o decizie luată după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul și cred că este cea mai bună decizie, atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merităm să fim fericiți și mai ales cred că Iza merită să fie fericită”, a mai spus fiica lui Petre Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×